Здравейте,
Питането ми е следното: във формуляра точка 8 за образованието, в графата с имената на учебните заведения, като изпиша целите имена на учебните заведения, шрифтът става толкова микроскопичен, че е невъзможно да бъде прочетен. А пък в следващата графа ("Titre du diplome obtenu") като изпиша наименованието на дипломата, по-голямата част от текста остава скрит и може да се чете само, ако е в електронен вид, т.к. има едни стрелкички за горе и долу. И понеже формулярите се изпращат само на хартия, ми е чудно какво разбират от тях имиграционните служители, след като няма как да прочетат написаното? Освен това при разпечатването на принтер, част от страницата отляво и отдясно е леко отрязана, т.е. например на 3-тата страница (тази след инструкцията) са отрязани чавките, с които се посочва дали си principal или придружаващ кандидат. С други думи, какво следва да направя, за да отстраня проблемите?:
- да оставя нещата така, както са
- или има някакъв начин хем да вместя целия текст, хем да се чете
Благодаря предварително!
Технически въпрос за попълването на молбата за селекция
-
-
Re: Технически въпрос за попълването на молбата за селекция
чувставам се глупаво, но се питам само при мен ли го има този проблем или просто въпросите ми са тъпи и затова никой не се включва? Напълно съм склонна да си призная, че не съм в час и вероятно задавам неадекватни въпроси 

никакъв проблем да си разпечаташ и на ръка да си попълниш формулярите
аз така направих и нямаше проблеми
аз така направих и нямаше проблеми
- MermaidBG
По принцип става с Adobe Acrobat profesional, но ако не си работил с тази програма ще ти е трудно да намериш опциите. Единия вариант е да използваш готови попълнени формуляри от WIKI-то , а втория е да си ги разпечаташ и попълниш на ръка.
18.09.2009=>Vienne
13.10.2009=>Accusé
18.05.2010=>Entrevue
31.05.2010=>Bucarest
15.06.2010=>Étiquettes
13.07.2010=>Formulaires
03.08.2010=>MC "Vita"
30.08.2010=>OK
10.01.2011=>Invitation pour visas
04.02.2011=>Visas
1 an 4 mois et 17 jours=>Durée de la procédure
01.03.2011=>Nous quittons la Bulgarie
13.10.2009=>Accusé
18.05.2010=>Entrevue
31.05.2010=>Bucarest
15.06.2010=>Étiquettes
13.07.2010=>Formulaires
03.08.2010=>MC "Vita"
30.08.2010=>OK
10.01.2011=>Invitation pour visas
04.02.2011=>Visas
1 an 4 mois et 17 jours=>Durée de la procédure
01.03.2011=>Nous quittons la Bulgarie
-
Реших въпроса като си написах текстовете в WORD, дадох им шрифт 9 и след това ги копирах в съответните графи - така може да се побере много по-голям текст от това, което допуска формуляра с неговия шрифт и същевременно да се чете нормално. Този начин ми свърши добра работа и за графата "Principales taches" в т. 9.1.MermaidBG написа:По принцип става с Adobe Acrobat profesional, но ако не си работил с тази програма ще ти е трудно да намериш опциите. Единия вариант е да използваш готови попълнени формуляри от WIKI-то , а втория е да си ги разпечаташ и попълниш на ръка.
Като попълниш докумена и като натиснеш Ctrl+P, "Print" прозореца излиза. После гледаш в ляво в средата някъде пише Page Handling:strange_bird написа:Здравейте,
Питането ми е следното: във формуляра ..... Освен това при разпечатването на принтер, част от страницата отляво и отдясно е леко отрязана, т.е. например на 3-тата страница (тази след инструкцията) са отрязани чавките, с които се посочва дали си principal или придружаващ кандидат.
Page Scaling: /избираш от падащото меню/ Shrink to printable area
Така вече ще ти изпечата целия документ без да реже от двете страни нищо.
16.03.11 - интервю
11.11.11 - покана за медицински
28.06.12 - покани за визи
03.08.12 - визи
27.08.12 - полет
11.11.11 - покана за медицински
28.06.12 - покани за визи
03.08.12 - визи
27.08.12 - полет
-
Тази функция съм я виждала, но никога не съм я използвала, затова не бих се сетила за нея. Благодаря за пояснението!escape написа:Като попълниш докумена и като натиснеш Ctrl+P, "Print" прозореца излиза. После гледаш в ляво в средата някъде пише Page Handling:strange_bird написа:Здравейте,
Питането ми е следното: във формуляра ..... Освен това при разпечатването на принтер, част от страницата отляво и отдясно е леко отрязана, т.е. например на 3-тата страница (тази след инструкцията) са отрязани чавките, с които се посочва дали си principal или придружаващ кандидат.
Page Scaling: /избираш от падащото меню/ Shrink to printable area
Така вече ще ти изпечата целия документ без да реже от двете страни нищо.