Meditzinki
-
- Обратна връзка:
Meditzinki
Iskam da polu4a pove4e informatziq ,otnosno slednoto :kolko vreme sled polu4avaneto na meditzinskite moga da gi napravq .T.e ima li nqkakva davnost ,zatova ?Blagodarq vi predvaritelno
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Стягай се, друже, да не ти изпращам картинка как повторно се явяваш на интервю...Kiwi написа:Това вярно ли е? Къде мога да прочета?p4eli4ka написа:Срока, в който трябва да направиш медицинските е до 3 месеца след тяхното получаване...
Моите ги получих преди 2 месеца. И ме мързи да ги направя. Явно ще трябва да се стягам

Вярно е, и аз се интересувах едно време за същото, информацията ми дадоха от канадското консулство в София след консултация с посолството в Букурещ.
Успех!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Стягам сеIvHaydu написа:......
ето
стегнах се
отпускам малко
стяг и пак ...
отпууссссс.

кажете сега къде мога да прочета дo колко време трябва да се направят медицинските след тяхното получаване SVP?:oops:
Благодаря ви.
Последно промяна от Kiwi на Вто Май 25, 2004 4:43 am, променено общо 2 пъти.
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Здрасти Kiwi 
Не знам къде можеш да прочетеш нещо по въпроса
Аз разпитвах доста мои познати, които вече са минали медицинските. Всички бяха единодушни за този срок от 3 месеца. А daka е прав за това, че направиш ли ги до 1 година трябва да си влязъл в Канада. Надявам се да успееш да намериш инфо по този въпрос. А и мисля, че щом IvHaydu казва, може да му се вярва
Късмет

Не знам къде можеш да прочетеш нещо по въпроса

Аз разпитвах доста мои познати, които вече са минали медицинските. Всички бяха единодушни за този срок от 3 месеца. А daka е прав за това, че направиш ли ги до 1 година трябва да си влязъл в Канада. Надявам се да успееш да намериш инфо по този въпрос. А и мисля, че щом IvHaydu казва, може да му се вярва

Късмет

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

-
- Обратна връзка:
В придружителното писмо на медицинските никъде не е упоменат подобен срок! Единствените срокове, които се споменават са 9 месеца, които си дават властите, за да ти разгледат документите след изпращане на медицинските /срок, който може да се промени, запазват си това право/ и другиа срок е 12 месеца от датата на медицинските, през които трябва да влезеш в Канада, защото това ще бъде валидността на визата.
Нека някой, който е сигурен 100% в твърденията по-горе да ми посочи къде мога да се уверя и аз!
Нека някой, който е сигурен 100% в твърденията по-горе да ми посочи къде мога да се уверя и аз!
Vseki s kysmeta si!