Въпрос относно имиграцията
Въпрос относно имиграцията
Здравейте,ако това не е правилният раздел се извинявам.Вуйчо ми живее в Монреал и стана Канадски гражданин наскоро и се питам има ли някакъв начин(легален разбира се),чрез който може да ме вземе да живея при него и ако има какъв точно е той?
- ablood
- Обратна връзка:
Re: Въпрос относно имиграцията
Изключено.
Може обаче да те покани да му отидеш на гости.
Може обаче да те покани да му отидеш на гости.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
А възможно ли е да се направи осиновяване? Просто ми идва като идея....
След като този въпрос се задава във форум, а не към чичото, не се знае доколко последният е навит на идеята. Всеки живял в Канада 3-4 години, при желание, би трябвало да намери доста лесно отговор на горния въпрос.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Глупав въпрос, ама вуйчото не е ли братът на майка ти/баща ти???? С други думи, имате обща кръв/роднинска връзка, с други думи, все пак може би не е изключено?
В официалният сайт ясно са посочени условията за спонсориране, които за съжаление са доста ограничени - в общият случай наличието на вуйчо в Канада не е достатъчно.wrooney написа:Здравейте,ако това не е правилният раздел се извинявам.Вуйчо ми живее в Монреал и стана Канадски гражданин наскоро и се питам има ли някакъв начин(легален разбира се),чрез който може да ме вземе да живея при него и ако има какъв точно е той?
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/ ... /index.asp
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Могат да бъдат осиновявани само непълнолетни, като се съмнявам автора на темата да е такъв...kill_u написа:А възможно ли е да се направи осиновяване? Просто ми идва като идея....

-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Глупаво разсъждение, изключено е.cocose написа:Глупав въпрос, ама вуйчото не е ли братът на майка ти/баща ти???? С други думи, имате обща кръв/роднинска връзка, с други думи, все пак може би не е изключено?
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
- hadministratora
- Хабсурден
Можеш да получиш 5 точки по федералната процедура, за това че имаш чичо в Канада. Няма нужда да е гражданин - и permanent resident е достатъчно.
Не ми се рови в изискванията, но доколкото си спомням 5-те точки ги дават за брат или сестра в Канада, но за съжаление за братовчеди, вуйчовци и други по-далечни роднини мисля че точки няма.hadministratora написа:Можеш да получиш 5 точки по федералната процедура, за това че имаш чичо в Канада. Няма нужда да е гражданин - и permanent resident е достатъчно.
Be yourself - no one else is more qualified.
- hadministratora
- Хабсурден
Дават ги и за чичовци и лели. Проверих преди да го напиша.Koko написа:Не ми се рови в изискванията, но доколкото си спомням 5-те точки ги дават за брат или сестра в Канада, но за съжаление за братовчеди, вуйчовци и други по-далечни роднини мисля че точки няма.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Хора, четете внимателно. Племенникът не се интересува от каквито и да е имиграционни процедури и прочие, по които той би могъл да тръгне за Канада, а от начин чрез който вуйчото да вземе родственика при себе си. Или буквално казано : "има ли някакъв начин(легален разбира се),чрез който може да ме вземе да живея при него", пита племенника.
Какви процедури, какви 5 т., какви 5 лева?

Какви процедури, какви 5 т., какви 5 лева?

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Чичото може да е канадски гражданин ама не знаем дали има работа ( доход ), дали тази работа е на пълно работно време или ходи на кофи и взима социал.
Ако пък е бизнесмен и върти някакъв по особен бизнес и там има малко възможности.
Автора да напише повече за вуйчото.
После ще видим по коя процедура ще е най добре за питащия.
Ако пък е бизнесмен и върти някакъв по особен бизнес и там има малко възможности.
Автора да напише повече за вуйчото.
После ще видим по коя процедура ще е най добре за питащия.

На питащият му дреме на шишарката, след като се покри без едно мерси да каже. А всички които се пънат да отговарят на въпроси съдържащи оскъдна информация и на които всеки полуинтелегентен човек би намерил сам отговор, явно имат много излишно време.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА