Mногонационалнен фестивал „CARABRAM”

Къде, кога, какво и как предстои да се случи.
Публикувай отговор
Аватар
glysolid
Мнения: 26
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 5:02 pm
Местоположение: Toronto
Обратна връзка:

Mногонационалнен фестивал „CARABRAM”

Мнение от glysolid »

Скъпи сънародници,

На 9, 10 и 11 юли 2010 година българската общност в Онтарио ще участва за 4-ти път в многонационалния фестивал „CARABRAM”.

Изображение


Отправяме покана към всички наши сънародници да вземат участие, както в провеждането, така и в подготовката на най-голямото годишно традиционно събитие на българската общност. Миналата година нашият павилион спечели две големи награди: първо място за “Entertainment” и голямата награда за “Best Improvement Pavilion”.

Taзи година акцентът на фестивала се поставя върху:
  • Участието на децата: художествени изяви, показване на умения и постижения, с които да представим най-младото българско поколение в Канада.
  • Култура –наследство и настояще.
Призоваваме всички родители и младежи да се включат с предложения и участие. Подготовката е в разгара си. Припомнете си какви любими сувенири, нацианални носии, изделия или занаяти бихте могли да покажете на сънародниците си и на огромния поток хора от 16 националности, които посещават павилиона ни. Подгответе децата да се включат в събитието с най-прекрасното си вдъхновение, за да представят неограничените си творчески възможности.

Скъпи сънародници, малко са събитията в Канада, които ни събират, които ни позволяват да намираме запознанства и изяви, обединяващи всички нас. Нека положим усилия с доброволен труд да изградим средата, в която бихме искали да растат децата ни. Фестивалът „CARABRAM” се организира изключително на доброволна основа. Приемете вашето участие като перла в огърлицата на българската духовност.

Официална страница на CARABRAM: http://www.carabram.org

Контакти:

Стойка Георгиева, 647-701-3664, stonniburgas@hotmail.com
Стойка Борисова, 647-283-6648, soyka.borisova@rbc.com
Eмилия Русков, 905-861-9111, emilia.rouskov@hotmail.com
-----------------
"In god we trust, all others must bring data"
Публикувай отговор