Въпроса стои така:
Настоящият собственик на колата няма време а идва с мен до СААК , за да я прехвърлим , така че попълнихме прокси формата , даваща ми права да си я прехвърля сам на мое име - ное ето и проблема , цялата форма е попълнена имаме и номера на автомобила (не регистрационният) , но човека не може да намери синиото малко талонче на колата му , мога ли с тази попълнена прокси форма а си ида в СААК и да си мине всичко по реда или няма да ми дадат да си я прехвърля без синиоо талоне на колата , независимо , че в прокси формата има информацията която е на талонето?
Моля дайте мнение!
Нужда от съвет отностно регистрация на автомобил
-
- ablood
- Обратна връзка:
Re: Нужда от съвет отностно регистрация на автомобил
Всички съвети, които можем да ти дадем са на базата на предположения. Звънни в SAAQ да питаш.
От друга страна не е проблем да застраховаш колата и да си я караш преди да я прехвърлиш.
От друга страна не е проблем да застраховаш колата и да си я караш преди да я прехвърлиш.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
-
ами и в сайта им етох и звънях навсякъде се казва че ми трябва само тази прокси форма която си я имам , никъде не се споменава талона синият , но нали знаете овек се притеснява!
- ablood
- Обратна връзка:
И да не успееш да я прехвърлиш, собственика няма да те остави така, защото тикетите отиват на негова сметка. Пък и таксата номер си тече.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.