Ти карала ли си таквоз чудо?
Ако го пробваш, после мъжа ти ще си купува друг!
Вии, жените, туй мъжете за ного прости ни мислите!
Ма ни оттърва, де!

В Калгари сяко 2-ро возило е пикап, и аз се замислям да си взема. Като ходих на Ванкувър, видях общо 3 такива за деня. Никакви изводи не си правя естествено.ablood написа:Току що си дадох сметка, че десетина къщи нагоре и надолу по улицата нито един мъж не кара лека кола. Кой трък, кой джип, кой ван.
И аз май съм единствения дето си няма трейлър с лодка, или бъги.
Ама те мъжете са все с неизживяно детство: камионче, моторче, тракторче....Това последното се отнася за моя шеф...Радва се като малко дете на новият си трактор за косене на трева...pamelaa написа:Оф, и мъж ми ми пили за трък. С 4 врати да имало място и за децата. Един вид компромис - мисли за нас. Заразно е да знаеш туй с тръковете.
Ние във Ванкувърско предпочитаме тия:7George написа:В Калгари сяко 2-ро возило е пикап, и аз се замислям да си взема. Като ходих на Ванкувър, видях общо 3 такива за деня. Никакви изводи не си правя естествено.ablood написа:Току що си дадох сметка, че десетина къщи нагоре и надолу по улицата нито един мъж не кара лека кола. Кой трък, кой джип, кой ван.
И аз май съм единствения дето си няма трейлър с лодка, или бъги.
омг,ablood написа:И преди съм казвал - "Не отива на солиден, зрял мъж да се качи в Сивик." Каква кола би трябвало да кара дъщеря му тогава? Hello kitty?
Ти поне си с Корола, ами аз какво да кажа като съм със Сивик? Добре че нямям дъщеря, а син.Kan_Tangra написа:омг,ablood написа:И преди съм казвал - "Не отива на солиден, зрял мъж да се качи в Сивик." Каква кола би трябвало да кара дъщеря му тогава? Hello kitty?![]()
Откога колата ще ме прави какъв мъж съм? Аз като се качвам във корола това да не ме прави нещо половин мъж, или пък незрял. Събира ме колата целия, а хич не съм малък. Даже и за пътници остава място.
Ако си купя по-голяма кола, то ще е да си направя кефа, защото ме кефи колата, а не да градя някакви портрети. Аз съм си аз. Достатъчно съм си важен и достатъчен и без колата. Нищо не може да ми влияе на мен лично.
Купувайте вещите си заради себе си, а не заради другите. Нали уж това беше различното тук в Канада ?!
Абе някой път такива ги ръсиш, да ти се чуди човек.
Не съм казал, че те прави по-малко мъж.Kan_Tangra написа:Откога колата ще ме прави какъв мъж съм? Аз като се качвам във корола това да не ме прави нещо половин мъж, или пък незрял.
Просто би ме кефело повече.ablood написа:Не съм казал, че те прави по-малко мъж.Kan_Tangra написа:Откога колата ще ме прави какъв мъж съм? Аз като се качвам във корола това да не ме прави нещо половин мъж, или пък незрял.
Но не би ли ти отивало повече едно голямо, дълбоко-гъргорещо чудовище?
През няколко къщи нагоре живее един беловлас, мускулест чичка, с дълги бели мустаци. Много е готин и мисля, че всякаква кола би му отивала. Но, кърпата на главата и черния, лъскав F150 с хромирани надписи Harley Davidson го правят не просто "готин", а super cool.Kan_Tangra написа:Просто би ме кефело повече.
Но на мен ми отива всичко. Мога да се облека със скъсани тениски и съм супер куул. Мога и с баровски костюм от кадифе. Мога и с кожено яке и джинси. Мога и по шорти и гол до кръста.
Всякак съм готин и всякак ми отива.
Същото е и с колите.
Аййй, да не умря циганката дет те хвалешеKan_Tangra написа:Просто би ме кефело повече.ablood написа:Не съм казал, че те прави по-малко мъж.Kan_Tangra написа:Откога колата ще ме прави какъв мъж съм? Аз като се качвам във корола това да не ме прави нещо половин мъж, или пък незрял.
Но не би ли ти отивало повече едно голямо, дълбоко-гъргорещо чудовище?
Но на мен ми отива всичко.
Мога да се облека със скъсани тениски и съм супер куул. Мога и с баровски костюм от кадифе. Мога и с кожено яке и джинси. Мога и по шорти и гол до кръста.
Всякак съм готин и всякак ми отива.
Същото е и с колите.
Тука е момента да напомня, че увеличването на размера на возилото не увеличава пропорционално размера на оназ работаablood написа:И преди съм казвал - "Не отива на солиден, зрял мъж да се качи в Сивик." Каква кола би трябвало да кара дъщеря му тогава? Hello kitty?
Абсолютно! Също като Голф 2 за 1000 Евро, с лепенки за 5 Евро, карани ос шкембелия с анцунг.miteto написа:F150 с надписи Харли било супер куул - горе долу колкото пернишки голф с лепенки BMW