sisi78 направи ли ви интервюиращия някакъв коментар за високите нива на английски? И а ако можеш да споделиш, колко въпроса ти зададе на англ.? Още се чудя, каква е правилната стратегия относно английския език. Благодаря предварителноsisi78 написа:Здравейте и от нас. Вчера и ние минахме успешноБяхме заявили нива на френски и за двамата 7/8 и англииски 11/12 пак за двамата. Писа ни франкофони значи сме се справили
А интевюто продължи около 1ч 40 мин. Сесията свърши, но пожелаваме успех на хората които ще бъдат поканени на следващата
Аз искам да се включа, защото също доста се притеснявах по този въпрос преди интервюто. При мен нивата на английски бяха 11/11, а на френски 7/7 и даже им бях изпратила TOEFL резултат. Човекът като стигна до езиците - видя ми TOEFL-а, каза "бон", продължи да ме пита как съм учила френски-казах за курса, за уроците. И единствено ме пита на английски: и сега да повторим, какви са вашите цели?Chockey написа:sisi78 направи ли ви интервюиращия някакъв коментар за високите нива на английски? И а ако можеш да споделиш, колко въпроса ти зададе на англ.? Още се чудя, каква е правилната стратегия относно английския език. Благодаря предварителноsisi78 написа:Здравейте и от нас. Вчера и ние минахме успешноБяхме заявили нива на френски и за двамата 7/8 и англииски 11/12 пак за двамата. Писа ни франкофони значи сме се справили
А интевюто продължи около 1ч 40 мин. Сесията свърши, но пожелаваме успех на хората които ще бъдат поканени на следващата
Аз започнах работа по специалността си (учител по френски и английски) на 7 мия месец от пристигането ми в Монреал. Приятелят ми (техник) започна работа по специалността си на 6 тия месец. Доброто владеене на езиците беше ключово важно за да се развият ака събитията, според мен, защото на интервюто за работа се конкурираш и с местни, които по подразбиране говорят свободно фрнеския най-малко.Според вас няма логика,но ви пожелавам успех да си намерите квалифицирана работа в квебек.Има шанс,не е невъзможно,но теоретически има и шанс да спечелиш 6ца от тото.
Каквато и диплома да имаш,каквото и да си работил-първите години е невъзможно да работиш работа по твоята специалност,а после пак с предимство са местните.Имам много приятели там,тук бяха специалисти-а там си говорят с кашоните и други ,които си направиха бизнес и са добре-но за работа по тяхната специалност.....ще видим като отидем-всеки си е роден с късмета
Такива постове ме мотивират максимално! Благодаря ти SlivenSliven написа:Аз започнах работа по специалността си (учител по френски и английски) на 7 мия месец от пристигането ми в Монреал. Приятелят ми (техник) започна работа по специалността си на 6 тия месец. Доброто владеене на езиците беше ключово важно за да се развият ака събитията, според мен, защото на интервюто за работа се конкурираш и с местни, които по подразбиране говорят свободно фрнеския най-малко.Според вас няма логика,но ви пожелавам успех да си намерите квалифицирана работа в квебек.Има шанс,не е невъзможно,но теоретически има и шанс да спечелиш 6ца от тото.
Каквато и диплома да имаш,каквото и да си работил-първите години е невъзможно да работиш работа по твоята специалност,а после пак с предимство са местните.Имам много приятели там,тук бяха специалисти-а там си говорят с кашоните и други ,които си направиха бизнес и са добре-но за работа по тяхната специалност.....ще видим като отидем-всеки си е роден с късмета
Браво ani_1973. Честито и смело напред към процедурата в Букурещ.ani_1973 написа:Здравейте,
ние да се похвалим - днес на 03.06.2010г. си получихме по пощата СЕРТИФИКАТИТЕ.
Много, много сме щастливи!