Медицинска застраховка на родител
Медицинска застраховка на родител
Моля хората с опит да споделят дали правят медицински застраховки на гостуващите си родители и къде- още в бг или когато дойдат тук. На мен ми предложиха цени от 386 $ до 438 $-пълна застраховка за 150 дни.Някой с други предложения ?!
- optics
- Модератор
Re: Медицинска застраховка на родител
Да, правя ги при български приятел който работи в Отава. За 150 дни не съм пробвал (само за по-малки периоди) и понеже не знам дали цените са пропорционални, не мога да се изкажа тия цени колко са добре.iveta333 написа:Моля хората с опит да споделят дали правят медицински застраховки на гостуващите си родители и къде- още в бг или когато дойдат тук. На мен ми предложиха цени от 386 $ до 438 $-пълна застраховка за 150 дни.Някой с други предложения ?!
Последния път застраховката ми я направи в българска фирма (за да е по-евтино). Предишни пъти ми е правил в канадска. Процентът за него не идва от клиента, така че дали ще си я направите сами онлайн или ще му пратите на него необходимите данни по емайл, цената е една и съща. Ако не ме лъжат спомените форумецът bgmontreal предлага същите услуги.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
-
Ако може да се възползвам от темата
и аз да поискам същата информация.
Ние сме семейство с дете на 2 години и ще летим до Отава към 20 септември. Ще ни бъде необходима мед. застраховка за първите 3 месеца от пристигането ни, предполагам

Ние сме семейство с дете на 2 години и ще летим до Отава към 20 септември. Ще ни бъде необходима мед. застраховка за първите 3 месеца от пристигането ни, предполагам

- optics
- Модератор
todorovi написа:Ако може да се възползвам от тематаи аз да поискам същата информация.
bulstradlife.bg
Застраховка "Пътуване в чужбина"

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Каква е гаранцията, че булстрад ще бъдат коректни и застраховката им ще ти покрива разходите в Канада, Квебек?
Някой имали който да е ползвал техните услуги и на който в действителност да са били изплащани пари по тази застраховка за медицински нужди в Канада?
Някой имали който да е ползвал техните услуги и на който в действителност да са били изплащани пари по тази застраховка за медицински нужди в Канада?
02-10-2009 г.Документи до Виена
17-09-2010 г.ВИЗИ
17-09-2010 г.ВИЗИ
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
E няма гаранция наистина, но все пак е някакво успокоение. Аз съм ги ползвал всеки път, когато съм ходил в чужбина и за моя радост не ми се е налагало да ми плащат медицински застраховки.
И мен ме интересува този въпрос. Обикновено майка ми си прави застраховките в България, но тази година искам да пробвам да направя застраховката от тук за по сигурно. Може ли да дадете някакви кординати на фирми/хора предлагаащи тази услуга?
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- bgmontreal
- Обратна връзка:
514.906.7785 / 514.582.0570 Daniel Katev
www.danielkatev.com/travelins
www.danielkatev.com/travelins
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
приблизително каква е цената на застраховката, която предлагате за 4 членно семейство, двете деца са на 3 и 7 г., за периода до издаване на здравните карти/три месеца/?bgmontreal написа:514.906.7785 / 514.582.0570 Daniel Katev
http://www.danielkatev.com/travelins
02-10-2009 г.Документи до Виена
17-09-2010 г.ВИЗИ
17-09-2010 г.ВИЗИ
Майка ми и баща ми си правиха застраховка в Алианц България като ми гостуваха.
Май това е линка:
http://www.allianz.bg/site/index.php?page=zlopassist
Май това е линка:
http://www.allianz.bg/site/index.php?page=zlopassist
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Ние използваме услугите на Евроинс - Асистанс компания AXXA (много е важно, коя е Асистанс компанията в чужбина, защото в случай на застрахователно събитие, се свързваш с нея). Веднъж ни се наложи да използваме една от застраховките на посетили ни роднини, по много неприятен повод и не можем да се оплачем от резултата.
Както се казва, дано никога нищо не се случва, но ако изберете варианта да застраховате в България, то наистина търсете застрахователно дружество, което работи с известни международни Асистанс компании.
Както се казва, дано никога нищо не се случва, но ако изберете варианта да застраховате в България, то наистина търсете застрахователно дружество, което работи с известни международни Асистанс компании.
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
- mirkaa
- Обратна връзка:
аз също правих такава, и за нещастие съм ги ползвала, със супер ужасен резултат и не смятам да повтарям. Явно много зависи какъв точно е случая. Ако не е clear cut, ще направят всичко възможно да не платят. Майки ми си счупи ръката на 10ия ден от 6 месечното и пребиваване, и те заявиха че това не било спешно, и предложиха да и платят билета за връщане... Да не продължавам разказа, че ми кипва нановоDIMELBE написа:Ние използваме услугите на Евроинс - Асистанс компания AXXA (много е важно, коя е Асистанс компанията в чужбина, защото в случай на застрахователно събитие, се свързваш с нея). Веднъж ни се наложи да използваме една от застраховките на посетили ни роднини, по много неприятен повод и не можем да се оплачем от резултата.

Вече купуваме някаква друга през Булстрад, Coris International, която не се е налагало да ползваме, и дано да не се, но цената и е доста по-ниска от оригиналната им, която предлага Булстрад (трябва изрично да ги попитате за Корис, защото те си предлагат само по-скъпата обикновено).
Според мен, 99% от тези травел иншурънс са доста голям майтап, и дано не се налага да се ползват освен ако не е някакъв тежък emergency случай...
third generation immigrant 

mirkaa написа: Според мен, 99% от тези травел иншурънс са доста голям майтап, и дано не се налага да се ползват освен ако не е някакъв тежък emergency случай...
Абсолютно, даже се сещам за едно много точно определение на това какво е застраховката - '' това е, все едно се хващаш на бас със застрахователя, за това ще ти се случи ли нещо или не '' - като разбира се си заплащаш за баса.
Дано никога нищо не се случва, а явно субективизъм има винаги в зависимост от конкретния случай - говорим все пак за застрахователен бизнес, а стане ли въпрос за изплащане на обезщетение - изходи всякакви.
Не знам, дали по-скъпите застраховки, направени тук в Канада са по-сигурни - може би, някой с опит трябва да даде мнението си.
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Това е нормално. Те имат право да изискват връщането на пътника на мястото по местоживеене и лекуването му там, ако това им е по-евтино. Затова може би местна застраховка е по-добрия вариант, но и там това трябва да се провери....mirkaa написа:Майки ми си счупи ръката на 10ия ден от 6 месечното и пребиваване, и те заявиха че това не било спешно, и предложиха да и платят билета за връщане... ..