Желаещи за TCF за м.юни във Варна

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
misirosi
Обратна връзка:

Желаещи за TCF за м.юни във Варна

Мнение от misirosi »

Здр., отварям нова тема, защото при мен се объркаха малко нещата. Бях се записала за теста в Алианса във Варна сега за 30.05, но ме пропуснали в навалицата и не съм регистрирана за този тест, друг е въпроса, че срока ми за изпращане на сертификата от теста е до 18.06 - да видим как ще се оправям, ще искам отсрочка, но дали ще ми я дадат. Имам въпрос към тези, които ще се явяват на теста - ако се съберем поне 3 човека, ще има тест във Варна сега на 25.06, ако не - в София.
Аватар
mirokami

Re: Желаещи за TCF за м.юни във Варна

Мнение от mirokami »

Факта че това е новост за Варна не те ли плаши
Първо те пропуснали за записване
после сигурно ще ти загубят и резултата
Най- добре в София
Аватар
mirokami

Мнение от mirokami »

Аз също се обаждах вчера за изпита във Варна и ме препратиха към колегите в София
И това което прочетох че те били пропуснали спря колебанията ми къде да се явя
Lanselot

Мнение от Lanselot »

Това че във Варна се провежда TCFQ е много добре. Без да засягам Алианса бих препоръчал на всички да се явят в ИЧС София. През март месец ходих на TCFQ в ИЧС и съм много доволен от преподавателите там. Имат огромна рутина и те предразполагат по най-добрият начин. Задават въпросите много разбираемо, ако се наложи задават същият въпрос по няколко различни начина спрямо възможностите ти. Не спираха да говорят и на мен се налагаше само да довършвам изреченията. В резултат на което ми додаха ниво В2 на говерене, което, повярвайте ми, мисля че не заслужавам на този етап от учението си. Така че бих пожелал на всички успех на теста! :rock:
Аватар
misirosi
Обратна връзка:

Мнение от misirosi »

Много ти благодаря за отговора, може би е трябвало да отида в София на тест, вече съм убедена, че там е правилното място. Между другото останах с убеждението, че друга дама се занимава сега с теста, а не Мария Михайлова.
Karadjova

Мнение от Karadjova »

Мадам Михайлова сега се занимава с таксите.Изпита се провежда от Румяна Джелебова-мисля , че тя е главната там.Каза ми, че и устния изпит тя е изпитваща.Но е е съгурно.Аз също се записах за 25 юни, в София.
Аватар
misirosi
Обратна връзка:

Мнение от misirosi »

Здр., има ли някой от Варна, който да се явява сега на 25.06 на теста, за да пътуваме заедно до Софето?
Публикувай отговор