След заминаването на Петя за Канада, не мисля добри неща. Повече информация мога да ти дам на следващата среща на кандидат-емигрантите от Бургас - може би на 22 или 23 май. Иначе сертификата от Алианс Франсез създава много добро впечатление на интервюто.
ako ima6 informatia koi sa prepodavatelite 6te se opitam da te posavetvam. Predi niakolko godini biaha ot frenskata gimnazia. Moje da sa mi predavali.
Ina4e niamam nikakvi vpe4atlenia ot nivoto i bazata koito davat v AF.
Ami mislq, 4e ne gi obi4am mnogo, osobeno sled kato ne me vzeha na rabota prrez lqtoto 2003 - trqbwa6e im mag za bureau i az otidoh, no ne me vzeha, sigurno sa slojili nqkoi kawal, deto gowori fr kato ispanska krawa, ama karai, sega se kefq 4e sam dale4e ot wsi4ki BG prostaci i vrazkari i nekadarnici!!! YEEEEEAS!!!
Ако ще започваш от 0-та, опитай в Знания за всички на Богориди 58 /намира се срещу грамофона/. Там преподавателката е много добра, Мадам Апостолова, ака не се лъжа. Може да попиташ в БРАВО - намират се Оборище 75, а има и още една школа на Пиротска 33, но забравих как се казваше. А пък за Алианса - забрави!
Успех!
Школата на ул."Пиротска " 33 се казва "Икар".Курсовете по френси са по "Панорама", води ги М.Моканова - тя е преподавателка по френски в икономическия техникум.Миналото лято ние- аз мъжа ми и още едно семейство минахме за 3 месеца - 120 часа "Панорама" - 1-во ниво.Тази година - март и април,ходихме около два месеца пак при нея само по въпросите за интервюто и го минахме успешно през април. През лятото там има намаление на цените.
Ne gi 6a6kai Papi,tuk i s angliiski 6te se opraviat.Ako posle hodiat na KOFI,moje i da sa dovolni.
No istinata e bez idealni 2-ta ezika da zabraviat za seriozna rabota.
)))))))))))
Az ne gi 6a6kam, samo se opitwam da obqsnq kolko wajen e frenskiq tuk, a za towa, 4e seng 6teli da se oprawqt 6te ima6 da wzema6, ne e taka, tuk eng ne struwa ni6to, we4e sam 1 000 000% ubeden w towa...