Za AF v Burgas

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Eudora

Za AF v Burgas

Мнение от Eudora »

Zdraveite!
Kakvo mislite za Aliance Francaise v Burgas? Struva li si chovek da se zapishe na kurs, ako zapochva ot 0?
Eudora

Мнение от Eudora »

Niama li nikoi ot Burgas v tozi Forum!!!!!!
Аватар
Татяна

отговор

Мнение от Татяна »

След заминаването на Петя за Канада, не мисля добри неща. Повече информация мога да ти дам на следващата среща на кандидат-емигрантите от Бургас - може би на 22 или 23 май. Иначе сертификата от Алианс Франсез създава много добро впечатление на интервюто.
Nikita

Мнение от Nikita »

Posledniat otg. e absolutno veren./niama smisal da hodi6 tam/.Az sam ot Bourgas i pi6a ot Mtl.
Uspeh.
Аватар
maria29

Мнение от maria29 »

ako ima6 informatia koi sa prepodavatelite 6te se opitam da te posavetvam. Predi niakolko godini biaha ot frenskata gimnazia. Moje da sa mi predavali.
Ina4e niamam nikakvi vpe4atlenia ot nivoto i bazata koito davat v AF.
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Ami mislq, 4e ne gi obi4am mnogo, osobeno sled kato ne me vzeha na rabota prrez lqtoto 2003 - trqbwa6e im mag za bureau i az otidoh, no ne me vzeha, sigurno sa slojili nqkoi kawal, deto gowori fr kato ispanska krawa, ama karai, sega se kefq 4e sam dale4e ot wsi4ki BG prostaci i vrazkari i nekadarnici!!! YEEEEEAS!!!
kirelaki
Обратна връзка:

Мнение от kirelaki »

Съпругът ми ходи миналото лято на курс в Алианса и мога да викажа, че от 5-6 човека, двама не дори не довършиха нивото.
Сами си правете изводите!!!
Vseki s kysmeta si!
Аватар
Todd

Мнение от Todd »

Ако ще започваш от 0-та, опитай в Знания за всички на Богориди 58 /намира се срещу грамофона/. Там преподавателката е много добра, Мадам Апостолова, ака не се лъжа. Може да попиташ в БРАВО - намират се Оборище 75, а има и още една школа на Пиротска 33, но забравих как се казваше. А пък за Алианса - забрави!
Успех!
milena

Мнение от milena »

Школата на ул."Пиротска " 33 се казва "Икар".Курсовете по френси са по "Панорама", води ги М.Моканова - тя е преподавателка по френски в икономическия техникум.Миналото лято ние- аз мъжа ми и още едно семейство минахме за 3 месеца - 120 часа "Панорама" - 1-во ниво.Тази година - март и април,ходихме около два месеца пак при нея само по въпросите за интервюто и го минахме успешно през април. През лятото там има намаление на цените.
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

U4ete go toq frenski pilenca, u4ete go, 6toto ina4e mnogo barzo 6te namrazite Quebec kato doidete... :D
Nikita

Мнение от Nikita »

Ne gi 6a6kai Papi,tuk i s angliiski 6te se opraviat.Ako posle hodiat na KOFI,moje i da sa dovolni.
No istinata e bez idealni 2-ta ezika da zabraviat za seriozna rabota.
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

:))))))))))))
Az ne gi 6a6kam, samo se opitwam da obqsnq kolko wajen e frenskiq tuk, a za towa, 4e seng 6teli da se oprawqt 6te ima6 da wzema6, ne e taka, tuk eng ne struwa ni6to, we4e sam 1 000 000% ubeden w towa...
Заключено