Епизод 1 : Приготвянето на багажа

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
rath

Re: Епизод 1 : Приготвянето на багажа

Мнение от rath »

leleeeeeee, ujas!
kak tragvat horata po sveta....................nisto chudno che navsiakade smiatat balgarite za cigani, ta triabva po umnite da si smeniame imenata
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

some написа:A kak stoi vaprosa s Neta tam ???
ima li go i ot kade se bere
:)
:beer:
Има го...
Ние си взехме 3-месе1ен, излиза по 17.50 долара/месец... През телефон и модем е, но е добър като качество и скорост.
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

mariane написа:
some написа:A kak stoi vaprosa s Neta tam ???
ima li go i ot kade se bere
:)
:beer:
Zdrasti some vij malko kofti e c neta tyk po4ivat cabota i nedelia naxalnicite :roll: . Ina4e ce bere ot Bell, cashto taka AOL parvite 6 mececa e gratuit abe ima mnogo doctav4ici docta promocii. Sha ci precenish kat doidesh. E nazdrave :beer: :beer: :beer:
Чувал съм, че с AOL било скапано - много реклами и какво ли там още не... Те през телефон и модем се ползват, нали?
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Re: Епизод 1 : Приготвянето на багажа

Мнение от IvHaydu »

rath написа:leleeeeeee, ujas!
kak tragvat horata po sveta....................nisto chudno che navsiakade smiatat balgarite za cigani, ta triabva po umnite da si smeniame imenata
Така тръгват хората по света - скромно и практично, без да се правят на по-големи от това, което са... Гледат каквото имат да си вземат, че са им малко о трудно изкарани паричките.
Не можех да си позволя да си купим 6 куфара, защото те са по минимум 100лв. парчето, т.е. трябваше да бачкам 3 месеца за тях, а детето ми трябва да яде...
Ти сигурно би пътувал с чартър до Монреал...
Е, така сте вие умните баровци...
А другите си споделят, за да си помогнат, но това само човеците го разбират...
А ти, по-умния, си се поанглийчил, добре си си сменил името, отговаря на същността ти...много ти тича...
Може да пробваш с Фрик, та да те разберат правилно и френскоговорящите...
Въпреки че сигурно си ти личи...
Да не се обидиш сега, сигурно и от такива...като теб има нужда, щом ви има...
Заключено