Моля за съдействие

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
lonly wolf
Изгонен от форума

Моля за съдействие

Мнение от lonly wolf »

Здравейте колеги, оня ден писах имейл до Виена с молба да ми бъде удължен срока за изпит TCFQ с 1 година(имахме такава уговорка с изпитващия) но оттам ми отговориха нещо от рода че трябва да им пиша по куриерска поща а не по електронната...?!? Та въпроса ми е някой може ли да ме светне какво да правя сега- демек да им пиша писмо и да го пусна по пощата и да чакам или....или да звъня на някой телефон там...луда работа ! Ето тука сега ще пейстна отговора им и ви моля за съдействие и мнения по въпроса... Bonjour Monsieur,
Veuillez noter que nous ne sommes pas autorisйs а donner d'informations
personnelles par courrier йlectronique.
Nous communiquons avec les personnes qui ont dйposй une demande а notre
bureau par courrier postal.
Meilleures salutations
Di_82

Re: Моля за съдействие

Мнение от Di_82 »

Хм, ами очевидно няма да стане работата с електронната поща. Най-добре им напиши обикновено писмо и изчакай да ти отговорят, щом такива са им изискванията. Ако им се обадиш вероятно ще получиш същия отговор, че не дават такава информация по телефона и така само ще си губиш времето :)
zorbat

Мнение от zorbat »

Трябва да им пишеш по нормалната поща, така както при подаването на документите. Успех
DCS Vienne - 09.11.2009
Visas - 19.01.2011
Arrivee au Quebec - 22.03.2011
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Мнение от hadministratora »

lonly wolf, ти като им писа цитира ли номера под който е заведена кандидатурата ти?
Публикувай отговор