Все повече българи се лишават от храна и лекарствa

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Re: Все повече българи се лишават от храна и лекарствa

Мнение от filipne »

kill_u написа:
Няма да ми повярваш ама аз дойдох защото не намирах повече място за развитие в това, което правих. Това е, сега не съм цъфнал и вързал но поне мисля, че ще постигна нещо.
А дали това, което ще постигнеш ще достигне и надмине предишното ти постигнато ниво, имайки в предвид, че стартираш от кота нула ?
И с цената на какви усилия и време ?

Все важни въпроси мисля ...

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

За някои важни, за други не.

POSTREACT(ions) SUMMARY

"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Важни въпроси или не, с трудни отговори или не, с неочаквани и тежки последици или не, няма значение. Явно престоят в Канада си заслужава цената за тези дето остават и все още живеят в нея. Който смята обратното или си е в България (някое друго място) или пък се е запътил натам.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
kikolilokiko

Мнение от kikolilokiko »

Linko написа:Важни въпроси или не, с трудни отговори или не, с неочаквани и тежки последици или не, няма значение. Явно престоят в Канада си заслужава цената за тези дето остават и все още живеят в нея. Който смята обратното или си е в България (някое друго място) или пък се е запътил натам.
и аз това се опитвам да им кажа на мрънкащите, когато им препоръчвам купуването на билет за обратно :rofl: ама се ослушват ;) и ме плашат, че ще видя аз реалността като пристигна :) големи мазохисти ей, хем не им харесва, хем си налягат местенцата :)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
kikolilokiko

Мнение от kikolilokiko »

Julian_04 написа:
myhata II написа:Митьо ,не е тайна че тука българите работят повече отколкото в бгто ,какво съм искал да кажа ли,исках да кажа че тези статии като горната не важат ако човек е работлив и оправен
Не е вярно Муха!...Аз тука се изхайлазих и измързеливих! Не стига, че ми плащат повече, а и мога да се скатавам... ;)
В БГ-то работехме като луди и после трябваше да се правим на дипломати с една особена група индивиди...за да можем да си съберем парите.... :D После някой ще ми разправя, че тук било трудно...Трудно е щото Не знаете какво е да се бориш сам в България на собствена сметка и да създаваш контакти с когото трябва...без да ти хвръкне главата!!!... :D
това трудно ще го обясниш на някой, който не се е сбъсквал с този проблем :(
(а и особено, ако не иска и/или не може да го проумее)
че в бг са се навъдили едни дето не знаят какво искат ама опре ли да плащат нещо...

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

kikolilokiko написа:
Linko написа:Важни въпроси или не, с трудни отговори или не, с неочаквани и тежки последици или не, няма значение. Явно престоят в Канада си заслужава цената за тези дето остават и все още живеят в нея. Който смята обратното или си е в България (някое друго място) или пък се е запътил натам.
и аз това се опитвам да им кажа на мрънкащите, когато им препоръчвам купуването на билет за обратно :rofl: ама се ослушват ;) и ме плашат, че ще видя аз реалността като пристигна :) големи мазохисти ей, хем не им харесва, хем си налягат местенцата :)
kikolilokiko ти си класика - мрънкачи, защо не си ходите с БГ и прочие. Дано не се впишеш в класиката и след пристигането ти.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Дори и да стане член на групата на мрънкачите kikolilokiko, това по никакъв начин не променя казаното от него. На който не му изнася е нормално да се изнася а не да стои и да мрънка. За да стои, значи има защо. Дори това, че даващият този съвет преди идването си и напълно разочарован след пристигането не последва сам собственият си съвет е много показателно. Драго, докато беше в България, качваше на самолета всеки който каже нещо напреко за Канада, но самият той сега не се качва след като очакванията му не се сбъднаха. Напротив, стои и се бори според възможностите си, та даже и започва да му харесва. ;)

На всеки може да се случи да бъде разочарован, да не намери точно това което е очаквал и т.н., нормално е. Не е нормално обаче разочарованият да вика на всички останали "не идвайте, тук е лошо". Както и обратното между другото - доволните да подканят постоянно "идвайте, тук е супер".
Нормалното е всеки да споделя личните си впечатления и емоции, своята си гледна точка за нещата, без да се опитва да дава тон в живота на другите.

На мен лично, преди тръгването всеки ми казваше "не тръгвай, там не е за теб", след това се продължи с "тук не е никак розово", та докато се стигне до там - "айде обратно, че тук се не трае". И всеки един от тези "съветници" отказва да приеме, че на мен пък може и да ми е добре тук, напук на всичките недостатъци и неразбории. Просто защото съм дошъл заради нещо друго, а не заради това за което те са дошли. И съм го намерил.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
kikolilokiko

Мнение от kikolilokiko »

просто познавам повече хора, които са се върнали, отколкото които са в Канада :D
сещате се какво казват те :)
а имаше една приказка, че мъжа не писка ;)
аз съвет на никого не давам :rofl: акъл за себе си нямам достатъчно :rofl: та камо ли да го раздавам ;)
ама просто мрънкането се набива на очи и си позволих да коментирам (което е грешка)
ако има засегнати и разпознали се им се извинявам :handshake:

POSTREACT(ions) SUMMARY

emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

kikolilokiko написа:просто познавам повече хора, които са се върнали, отколкото които са в Канада :D
сещате се какво казват те :)
а имаше една приказка, че мъжа не писка ;)
аз съвет на никого не давам :rofl: акъл за себе си нямам достатъчно :rofl: та камо ли да го раздавам ;)
ама просто мрънкането се набива на очи и си позволих да коментирам (което е грешка)
ако има засегнати и разпознали се им се извинявам :handshake:
kikolilokiko, погледни от тази страна - непрекъснатото постване на статии и опяване колко е зле в България си е чисто мрънкане, пискане или както там го наричаш. Навик, с който трудно ще се разделиш на канадска територия.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
kikolilokiko

Мнение от kikolilokiko »

друг съфорумец ме обвинявам, че само пускам статии без да ги коментирам :) вземете се разберете :rofl:
а аз ги пускам, защото са абсурди и бисери
даже тема направих, че да не пълня форума с отделни :)
а щом чак ти казваш, че е мрънкане трябва да се замисля ;)

POSTREACT(ions) SUMMARY

emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

kikolilokiko написа: а щом чак ти казваш, че е мрънкане трябва да се замисля ;)
Да, замисли се добре, защото е много лесно да нарочиш някого за мрънкач, но е малко трудно да осъзнаеш, че всъщност самият ти си такъв :D

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

kikolilokiko написа:просто познавам повече хора, които са се върнали, отколкото които са в Канада :D
Махай се от това обкръжение!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Julian_04

Мнение от Julian_04 »

ablood написа:Махай се от това обкръжение!
Добър съвет! :y:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
martatabs
Модератор

Мнение от martatabs »

Все повече българи се лишават от храна и лекарствa

Не съм съгласен...все пак "Ранътъ пръй борбътъ",или нещо такова.Колкото до "илачите"...ракия,винце,нещо блажничко,чесънче(само вечер-насаме),лучец...и други имунностимулираще нещица.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

filipne, не е мрънкач този, който взема мерки за да промени ситуацията от която е недоволен. В случаят kikolilokiko все още не може да се нарече мрънкач след като е предприел процедура за емиграция от България. Той просто е недоволен от живота там като човекът е взел мерки за да промени нещата. Мрънкач щеше да бъде ако не предпреамеше нищо а само недоволстваше.
Та и ти ще престанеш да си мрънкач когато си купиш еднопосочен билет за България или за някоя друга държава, не и преди това.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Публикувай отговор