thriller написа:Абе някой има ли представа колко българи годишно се пробват за Канада и колко пускат реално?
Някой беше правил статистика, базирана на броя на интервютата - защото се знаеше в кои дни има интервюта и по колко кандидата на ден се интервюират. Сега не мога да намеря точно къде беше писано, но в главата ми остана че само половината са се отбелязали в този форум. В табличките на Мила за интервютата има по около 30-тина човека на сесия, тоест по около 60-тина годишно. Така че грубо около 120, като броим и хората, които не се вясват тук. Всичко това, естествено са много груби и приблизителни сметки.
По-важното е че статистиката показва около 90% успеваемост на хората, които пишат във този форум
Искам да попитам floridian дали има някакво развитие по неговият случай с интервюто. Гледам в американския форум, че ще има сесия юни месец в Ню Йорк и се чудя дали са те поканили и тебе. При нас никакво движение няма и си мислим да им дръннем един телефон да ги видим до къде са стигнали, че нещо ни доскуча няколко месеца без никакви вести
Успех на всички симпатяги по пътя за Канада
Първи пакет документи: 14.01.2010 Монреал
Акюзе: 06.02.2010
Писмо чакане на решение: 31.05.2010
CSQ по пощата: 14.07.2010
Втори пакет документи: 11.08.2010 Бъфало
Баркодове и медицински: 15.12.2010
Медицински направени: 21.12.2010
toneha написа:Искам да попитам floridian дали има някакво развитие по неговият случай с интервюто. Гледам в американския форум, че ще има сесия юни месец в Ню Йорк и се чудя дали са те поканили и тебе. При нас никакво движение няма и си мислим да им дръннем един телефон да ги видим до къде са стигнали, че нещо ни доскуча няколко месеца без никакви вести
Успех на всички симпатяги по пътя за Канада
Аз получих покана за интервю на 30.04.2010 по e-mail. Датата ми е 09.06.2010 от 9:30 h. в New York. Успех на вас и всички, които ще се явяват скоро на интервюта!
Браво! Много се радвам! Забелязах, че и други кандидатствали от Америка са получили покана за интервю по имейл на същата дата! Айде много успех, сигурна съм че ще вземеш сертификати на 09.06!!! Жалко, че живееш толкова далеч от нас, че да го отпразнуваме Между другото ние се преместихме и сега сме само на 5 часа от Монреал, което ни прави още по-нетърпеливи!
Първи пакет документи: 14.01.2010 Монреал
Акюзе: 06.02.2010
Писмо чакане на решение: 31.05.2010
CSQ по пощата: 14.07.2010
Втори пакет документи: 11.08.2010 Бъфало
Баркодове и медицински: 15.12.2010
Медицински направени: 21.12.2010