Кабинетът одобри Иво Прокопиев за почетен консул на Канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
7George

Re: Кабинетът одобри Иво Прокопиев за почетен консул на Канада

Мнение от 7George »

Aribu написа: Не се ли събудим ще трябва да си търсим друго място а на земята вече няма май къде 8)
Няма спасение, кво би казал за NWT или Yukon? Цивилизация или свобода.... Стони, що се стягаш толкова? ;)
Embrace your climate change!
Аватар
Aribu
Изгонен от форума

Мнение от Aribu »

Щото имам нюх, който ми позволява да усещам движението на тези плъхове много по осезателно от вас и ме е яд, че вие не сте като мен да забележите, че с тези тенденции докато остареем и пак ще сме там от където сме тръгнали.
:"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".

http://maps.google.ca/maps/ms?hl=en&ie= ... bee5e7dfbb
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Aribu написа:Щото имам нюх, който ми позволява да усещам движението на тези плъхове много по осезателно от вас и ме е яд, че вие не сте като мен да забележите, че с тези тенденции докато остареем и пак ще сме там от където сме тръгнали.
Ти си леле и уникума, честно. Всички ти казват, че това е решение на канадското правителство, ти продължаваш да си плямпаш като на предизборна кампания. Кажи тогава кой според теб трябва да се сложи и пак ти казвам да се обадиш директно на Харпър, щото иначе "нюха" ти отива залудо. :rofl:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
Aribu
Изгонен от форума

Мнение от Aribu »

Казах ти, че ако е решение на канадското правителство то е пробито от към члена на социнтерна. Връзките и конците на този са в двора на КГБ . Огледайте кръга му, миналото, родата и то ще лъсне като задника на коза.
Как да казвам аз кой да слагат...на мен това не ми е работа и да знам естествено, че няма да го споделя, докато не съм убеден, че процеса у нас не се води от хора истински реформаторски настроени.

Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Aribu написа:Казах ти, че ако е решение на канадското правителство то е пробито от към члена на социнтерна. Връзките и конците на този са в двора на КГБ . Огледайте кръга му, миналото, родата и то ще лъсне като задника на коза.
От Харпър та през социнтерна към КГБ. Немам думи. :rofl:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
Aribu
Изгонен от форума

Мнение от Aribu »

Немай си. Харпар е по идеологическа платформа в равенство с лявото крило на демоктратите в САЩ. С същото равенство в страните от скандинавските социалистически републики. Това само по себе си не е проблем но когато му се налага да удържа правителство в малцинство се правят компромиси. Либералите тук пък са още по няляво...после идват нашите националисти и квебекарски социалисти с които по е добре да си нямаш никакво вземане даване, щото те само вземат. Всичко което можеше си го получиха но искат още. За да не минават границата на благоприличето може да се опре на НДП а те са член на социалистите в света. Не ми се продължава с такива коментари, че ще стане един харман.

Публикувай отговор