Какъв е проблемът на България?
- ablood
- Обратна връзка:
Какъв е проблемът на България?
Какъв е проблемът на България според вас?
Как бихте го разрешили, ако бяхте "всемогъщ"?
Как бихте го разрешили, ако бяхте "всемогъщ"?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Re: Какъв е проблемът на България?
Бих сmенила изцяло населението! Да отиде да поживее другаде, пък тогава ако иска още да се върне да се връща!!! Mисля, че сmе на прав път последните години, въпреки че на някои не иm се ще да го признаят...

- ablood
- Обратна връзка:
Ааз бих въвел ежегоден детектор на лъжата за всички хора на длъжностни позиции + отговорност за резултатите.
Проблеми няма ,манталитет и система,от мухата правиш слон,всичко е много просто ,така ги кефи да си живеят и си живеят
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- kikolilokiko
до тук според анкетата сме единодушни 

emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
За съжаление! 

Защо? Аз гласувах, ама то според мен оставаше да е нещо различно от нас самите. Интересно ми е само колко от гласувалите причисляват и себе си към проблема.Julian_04 написа:За съжаление!
Ако бях всемогъщ, щях да обясня на всички българи, че никой не може да им реши проблемите лични или обществени освен те самите и че никой не е всемогъщ (оаквам опровержение от Стони

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
E аз не гласувах за българите. В другите 5% съм. 

Да де, ама аз разбрах, точно в кои.kill_u написа:E аз не гласувах за българите. В другите 5% съм.

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
То да ти кажа и на него ще се намери,кой да сложи ръка,така че да работи в негова полза.Ние сме известни с изобретателността си.ablood написа:Ааз бих въвел ежегоден детектор на лъжата за всички хора на длъжностни позиции + отговорност за резултатите.
Да де ние си ги решихме, емигрирайки!...Ivan1007 написа:Ако бях всемогъщ, щях да обясня на всички българи, че никой не може да им реши проблемите лични или обществени освен те самите и че никой не е всемогъщ (оаквам опровержение от Стони) та нема на кого друг да се надяват.

- ablood
- Обратна връзка:
Колкото сме известни и с трудолюбието си.martatabs написа:Ние сме известни с изобретателността си.

Я кажи какво сме изобретили?
Емиграцията сама по себе си не решава проблеми, а дори създава много нови.Julian_04 написа:
Да де ние си ги решихме, емигрирайки!...
Едно губиш, друго печелиш.

Мене ми е интересно ти дали си причислил себе си към проблема или ти не си част от проблема, а само седиш отстрани и изливаш мъдрости. Добре че си ти съвършения, че да има кой да обясни на българите че сами трябва да си решават проблемитеIvan1007 написа:Защо? Аз гласувах, ама то според мен оставаше да е нещо различно от нас самите. Интересно ми е само колко от гласувалите причисляват и себе си към проблема.Julian_04 написа:За съжаление!
Ако бях всемогъщ, щях да обясня на всички българи, че никой не може да им реши проблемите лични или обществени освен те самите и че никой не е всемогъщ (оаквам опровержение от Стони) та нема на кого друг да се надяват.

Не съм гласувал по анкетата, защото според мен причината е комплексна - примерно никой не може да ме убеди че е все тая дали 500 години са те управлявали рязани диваци вместо англичани или германци (но това не е единствената причина).
Циганийката в българския народ си стои още от робството ,ето ви и един факт гледаме турски сериали 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев