Нямаш си дори и идея за какво приказваш.IFF написа:Добре би било да им пратим в Шиптрия някоя и друга убава циганка,че с тия техните жени няма да имат никога шанс за мис СвятДа се подобри генофонда демек.
България губи стотици милиони заради ромския проблем
Re: България губи стотици милиони заради ромския проблем
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Напротив,имам си много добра представа за албанците.
- ablood
- Обратна връзка:
Идеята за изселване на циганите в тяхна си държава ме накара да въздъхна замечтано. 
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Кога си била там за последно?IFF написа:Напротив,имам си много добра представа за албанците.
Мисля, че ставаше въпрос за албанките всъщност.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
За държавата на квадратните глави ли говорим?Не стига че като характер са ужасни,ами и нямат никаква фаца.
А виж те това не трябва да си го поmисляш дори и на сън...ablood написа:Идеята за изселване на циганите в тяхна си държава ме накара да въздъхна замечтано.
Не разбрах, кога си била за последен път в Албания?IFF написа:За държавата на квадратните глави ли говорим?Не стига че като характер са ужасни,ами и нямат никаква фаца.
Аз говорех за Албания. Ти не знам за къде говориш. Да не е за Квебек? Това не е държава, а провинция в Канада.
Доста годинки съм живял в Атина,там има около 600 000 албанци.Много добре ги знам,и не искам ни да ги виждам,ни да ги чувам.Повечето от албанките не са грозни,просто не знам как да го опиша,имат едни такива блудкави лица,някак си обикновенни и незапомнящи се.Виж румънките и украинките са съвсем друго нещо 
Недей ги вижда и чува, аз също имам собствено мнение изградено на лични впечатления от Албания и мнението ми е съвсем различно от твоето. Генофонда им е доста разнообразен както на всички на Балканите и според мен е достатъчно да се поразходиш из гезмето на некой албански град за да видиш доста изразителни и красиви лица и фигури.IFF написа:Доста годинки съм живял в Атина,там има около 600 000 албанци.Много добре ги знам,и не искам ни да ги виждам,ни да ги чувам.Повечето от албанките не са грозни,просто не знам как да го опиша,имат едни такива блудкави лица,някак си обикновенни и незапомнящи се.Виж румънките и украинките са съвсем друго нещо
Ти си бил по-добър разказвач на вицове и от СлавиIvan1007 написа:Недей ги вижда и чува, аз също имам собствено мнение изградено на лични впечатления от Албания и мнението ми е съвсем различно от твоето. Генофонда им е доста разнообразен както на всички на Балканите и според мен е достатъчно да се поразходиш из гезмето на некой албански град за да видиш доста изразителни и красиви лица и фигури.IFF написа:Доста годинки съм живял в Атина,там има около 600 000 албанци.Много добре ги знам,и не искам ни да ги виждам,ни да ги чувам.Повечето от албанките не са грозни,просто не знам как да го опиша,имат едни такива блудкави лица,някак си обикновенни и незапомнящи се.Виж румънките и украинките са съвсем друго нещо
http://www.moreto.net/novini.php?n=87660 , нямам думи
Забележете, че гратисният период по заема вече тече и че "Черна точка за проекта е и отпорът от страна на местната власт, в последните месеци. Според администрацията, теренът при Максуда не е добре избран и трябва да се намери нов".
И това, ако не е преференциално отношение, не знам какво е. При положение, че на кадастралния план на Варна, цялата Максуда е едно "голямо зелено петно"
Забележете, че гратисният период по заема вече тече и че "Черна точка за проекта е и отпорът от страна на местната власт, в последните месеци. Според администрацията, теренът при Максуда не е добре избран и трябва да се намери нов".
И това, ако не е преференциално отношение, не знам какво е. При положение, че на кадастралния план на Варна, цялата Максуда е едно "голямо зелено петно"
-
kill_u
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Запази си ги за тук.todorovi написа:http://www.moreto.net/novini.php?n=87660 , нямам думи![]()
Какво за там?kill_u написа:Запази си ги за тук.todorovi написа:http://www.moreto.net/novini.php?n=87660 , нямам думи![]()
Ще им трябват и малко българи или други, за субстрат. Може и доброволци. И ао не ги пускат да излизат оттам, не звучи лошо.ablood написа:Идеята за изселване на циганите в тяхна си държава ме накара да въздъхна замечтано.
Embrace your climate change!