Въпрос относно паспорт и документи
-
Въпрос относно паспорт и документи
Здравейте, тези дни ще подавам документи до Сидни. Имам няколко въпроса? Възнамерявам да изпратя документи тези дни и искам да попитам, може ли да си сменя паспорта докато чакам отговор и да подам документи до Букурещ с новия паспорт? Ще бъде ли това някакъв проблем. Тъй като сега тече подмна на лични документи и има доста проблеми( типични за България),а не ми се чака 2 месеца за новия. Ще бъде ли проблем, паспортът с втория пакет документи ще бъде нов. Друг въпрос е с този за снимката! На една от бланките има място за снимка, а в инструкциите пише, че не трябва да се праща снимка до Сидни. Друг въпрос е относно плащането? В document cheklist, под номер 8 е посочено fee payment form а под номер 11 fee, ако платя с карта и попълня данните на форма имм 5620, няма какво да приложа на номер 11, трябва ли да го отметна и как ще ме посъветвате да платя? Благодаря много
-
Re: Въпрос относно паспорт и документи
Допълвам въпроса! какво се има предвид под био дата пеидж, като сегашните ни паспорти не съдържат такава информация! искам да попитам и за самоадресирани плкове? Колко на какъв език и с какъв адрес?
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Ние си сменихме задграничните паспорти точно по средата напроцедурата без проблеми и никой от страна на канадските служби не ни е правил проблеми по въпроса. За личната карта не съм сигурен но мисля, че не би трябвало да имаш проблеми с това. Ако се притесняваш пиши на Букурещ и ги питай.gospodinov написа:Здравейте, тези дни ще подавам документи до Сидни. Имам няколко въпроса? Възнамерявам да изпратя документи тези дни и искам да попитам, може ли да си сменя паспорта докато чакам отговор и да подам документи до Букурещ с новия паспорт? Ще бъде ли това някакъв проблем. Тъй като сега тече подмна на лични документи и има доста проблеми( типични за България),а не ми се чака 2 месеца за новия. Ще бъде ли проблем, паспортът с втория пакет документи ще бъде нов. Друг въпрос е с този за снимката! На една от бланките има място за снимка, а в инструкциите пише, че не трябва да се праща снимка до Сидни. Друг въпрос е относно плащането? В document cheklist, под номер 8 е посочено fee payment form а под номер 11 fee, ако платя с карта и попълня данните на форма имм 5620, няма какво да приложа на номер 11, трябва ли да го отметна и как ще ме посъветвате да платя? Благодаря много
До Сидни Нова Скоша трябва да пратиш само бланките но не и снимки.
Тоя чеклист от къде го гледаш нещо ми се струва, че се бъркаш. Можеш ли да дадеш линк?
Това е страницата където ти е снимката в задграничния паспорт.gospodinov написа:Допълвам въпроса! какво се има предвид под био дата пеидж, като сегашните ни паспорти не съдържат такава информация! искам да попитам и за самоадресирани плкове? Колко на какъв език и с какъв адрес?
Самоадресирани пликове няма има self labelled mailing address и трябва да са два.
-
Много благодаря за бързия отговор, а адресите задължително ли е да са замозалепващи? Относно чеклиста е от официалния сайт http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/f ... M5612E.PDF и пак моля да ме посъветвате за плащането А личната карта праща ли се копие до Сидни
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Тоя чеклист не бях го срещал до сега, но е доста интересен документ в смисъл, че тук никъде не пише че трябва да се пращат резултатите от IELTS на първия етап.
Относно твоите въпроси картата ти не трябва да пращаш копие от нея. Дали адресите да са самозалепващи не знам - моите не бяха.
Относно разликата между № 6 и № 11 ми се струва че има някаква техническа грешка. Все пак в 6 е писано да приложиш Original, а в 11 няма такова изискване. Един вид можеш да ги чекнеш и двете защото ти в 6 прилагаш оригинала на плащане независимо какъв е (платежно нареждане, чек или формата с VISA), а в 11 само потвърждаваш че си ги приложил.
Но нека и другите да кажат мнението си по въпроса.
Относно твоите въпроси картата ти не трябва да пращаш копие от нея. Дали адресите да са самозалепващи не знам - моите не бяха.
Относно разликата между № 6 и № 11 ми се струва че има някаква техническа грешка. Все пак в 6 е писано да приложиш Original, а в 11 няма такова изискване. Един вид можеш да ги чекнеш и двете защото ти в 6 прилагаш оригинала на плащане независимо какъв е (платежно нареждане, чек или формата с VISA), а в 11 само потвърждаваш че си ги приложил.
Но нека и другите да кажат мнението си по въпроса.
-
Благодаря отново, ясно е казано в документите че иелтса се иска вече в Букурещ ! А с карта ли да платя или с чек
-
Сега видях, че и лична карта се праща.. пише го.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Къде го пише това?
- hadministratora
- Хабсурден
Ние също сменяхме паспорти и не сме имали проблеми. Аз за всеки случай бях добавил и бележка свободен текст, в която обяснявах защо номерата са различни. За личната карта няма да имаш проблеми. Тях също ги сменихме, за което писах поне 2-3 пъти да ги питам дали е ОК, но изобщо не си направиха труда да ми отговорят и реших, че просто не ги интересува.kill_u написа:Ние си сменихме задграничните паспорти точно по средата напроцедурата без проблеми и никой от страна на канадските служби не ни е правил проблеми по въпроса. За личната карта не съм сигурен но мисля, че не би трябвало да имаш проблеми с това. Ако се притесняваш пиши на Букурещ и ги питай.