Пръчка за масло ?!?
- Дядо Йоцо
- Обратна връзка:
Пръчка за масло ?!?
Как се казва на английски или на френски пръчката за мерене на маслото, че искам да проверя в e-Bay-а дали има.
Нещастните родни души няма обаче да възкръснат и да се порадват на чудесиите на свободата, на които ние, обръгнали вече, гледаме равнодушно сега и за които те не са сънували даже в най-дивните си блянове!. . .
- Мими Гювенделата
Re: Пръчка за масло ?!?
oil stick
And all the best women are married
All the handsome men are gay
You feel deprived
All the handsome men are gay
You feel deprived
oil dipstick
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
На френски е jauge d'huile.

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Купих си преди няколко години нова от локален дилър и струваше около 8 CAD за Нисан. Едва ли от e-bay може да излезе по-евтино с доставката.
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
- ablood
- Обратна връзка:
Отнасям се към рекламите на моторни масла, като към креможе против бръчки. Казват ти каквото искат да чуеш.
Предпочитам да сменям обикниовенно масло 2 пъти годишно редувайки зимно и лятно, вместо дакарам целогодишно със синтетично. Истината е, че маслото не остарява, а се замърсява, независимо какво е.
Предпочитам да сменям обикниовенно масло 2 пъти годишно редувайки зимно и лятно, вместо дакарам целогодишно със синтетично. Истината е, че маслото не остарява, а се замърсява, независимо какво е.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.