И нещо друго ... по темата.
Въпреки, че тук се употребява думата прорамист ... абе напишете "програмър" на Уоркополис, а след туй напишете примерно "компютър аналист" и гледайте колко резултата излизат. Та си пишете ЦВ-то разумно, де.
Тука нещата дето са с много напъване и учене гледаме да ги изнесем у в Индия.
Знам, че маса хора ще ми обесняват колко съм широко-плещест и разликата в понятията, ама аз да го напиша пък белким на някой помогне.

А и може да установите, че има разлика в обемите на работа с БГ.Щото вие ще сте нови , а на новите ... им е сложно.Само нема да се плашите.

Напъвате се колкото се вижда и това е! Сравнявате се с околните.
И ако искате да се задържите на една работа не обеснявайте на прекия си началник нищо. Той ви е началник, щото ръководството смята. че знае повече от вас. Т.е. вие не можете да му обясните нищо. Освен туй него не го интересува как е в БГ.Първите три месеца избягвайте да давате нови и по-добри идеи.Пазете идеите си. Ще дойде време и за тях.

Изобщо човек има две очи и две уши и само една уста за да гледа и слуша по два пъти повече отколкото говори.Искам да бъда разбран съвсем правилно! Не става въпрос да си мълчите, а два пъти повече да гледате и да слушате!