myhata II написа:Линко ти подписа ли клетвената декларация за "Престъления срещу човечеството" ?
Аз доколкото си спомням,специално за тези които са били военни до 89 г,влизат в тази графа !
Нищо такова не съм подписвал щото не едно и две престъпления имам в актива си до 89-та, ама това не ме плаши.
Защото ти самият ме успокои като каза: "...България и Канада нямат ПРАВНИ ВЗАИМОТНОШЕНИЯ..."
Мерси, приятелю!!!
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
jovani написа:Е, добре де, Коко, прояви малко фантазия, де.
Нали трябва да изглежда малко по-така, че да дойде Коко или някой друг и да се възмути (или впечатли) и да зададе своите въпроси.
Иначе никой няма да му обърне внимание на мнението ми.
А така виж какви овации ми отправя радко.
Значи, добре съм си свършил работата
Виж ти, какъв бил всъщност проблема на Джовани - липсата на внимание.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Ха, ха, ха...значи като подписва документи с невярно съдържание приятелчето ти Хълк няма ПРАВНИ ОТНОШЕНИЯ между държавите и никакви рискове последици за него. А когато става въпрос за мен има такива отношения и всички факти от миналото ми в България важат. Така ли излиза, Муха?
Бре, тая Канада, много безпринципна значи!
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Linko написа:
Нищо такова не съм подписвал щото не едно и две престъпления имам в актива си до 89-та, ама това не ме плаши.
Защото ти самият ме успокои като каза: "...България и Канада нямат ПРАВНИ ВЗАИМОТНОШЕНИЯ..."
Мерси, приятелю!!!
Уе-уе-еее, глей ся какво стана! То цял екшън може да продуцираме.....с Линко. Май ще се пренасоча от цирковия към филмовия бизнес... То май там има повече хляб!...
Linko написа:Ха, ха, ха...значи като подписва документи с невярно съдържание приятелчето ти Хълк няма ПРАВНИ ОТНОШЕНИЯ между държавите и никакви рискове последици за него. А когато става въпрос за мен има такива отношения и всички факти от миналото ми в България важат. Така ли излиза, Муха?
Бре, тая Канада, много безпринципна значи!
Излиза че си се подписал 2 пъти,а Хълката се е подписал и има имоти в Бгто,какво е общото ?!?!?
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев