Жестокост!!!

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
inet

Жестокост!!!

Мнение от inet »

ГРАЖДАНСКА ПЕТИЦИЯ ЗА ПРОМЯНА НА ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ В БЪЛГАРИЯ - http://bgpetition.com/zashtita-zhivotni/index.html

Видео- http://novinitepro.bg/bulgaria/beznakaz ... html#video ;(

Потресена съм от този садизъм !

П.С.-В канада има ли зоополоция и закон за защита на животните?
Julian_04

Re: Жестокост!!!

Мнение от Julian_04 »

Видеото не ти се отваря нещо... :^)
Ама, аз и без да съм го видяла да взема да се изкажа. ;) Аз смятам, че там е нужна първо петиция за защита на хората преди животните, защото това е държава, която не си пази човешките ресурси...Ние сме тръгнали да спасяваме животински видове! :devil: Никога няма да забравя гледката на бебето на една приятелка...Нали знаете млади майки :makeup: висим по градинките, извели новопроходилите си шушуни да глътнат малко слънце :sun: ...т.е. да съберат малко витамин "Д"... :f: Та въпросният шушун както си ровеше из пясъка изрови изведнъж един "кучешки чипс"...фъшкия му викаме по-просташки...и като го загриза :pizza: с една такава наслада блажено присвил очи.... :( Та тва е! Колкото и бърза да е една майка не може да отреагира при такива форсмажорни обстоятелства, :whew: щото бебоците са адски бързи, когато си поднасят нещо към устата. Та в тоя ред на мисли....Напалм за безпризорните псета!!! :@ Да живеят хората!!!.... :inlove: (Отварям една скоба...Аз обичам животните! Даже отглеждам чинчили в къщи!... :rofl: :rofl: :rofl: )
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

В Канада няма зоополиция и няма безпризорни животни. Има някакви луди дето обикалят лятото и надничат през оградите, ако кучето ти няма вода му сипват и те глобяват после. Веднъж видяхме един дебел котарак със сина ми и искахме да го пипнем, но снобът ни обърна гръб и се прибра в къщата |( ...
За съжаление, както каза Жорж Ганчев навремето, ние сме малък, но много прост народ. С петиция няма да се оправи нищо. Искат се закони, много пари и много години, а хората са по на дневен ред, както каза Джули. И немойте с видеотата |(, те хора трепят и осакатяват а не ги прибират, вие кучетата :x ... От главата се започва, изровете си я и вие от пясъка най-после.
Циганите - на Сатурн !
inet

Мнение от inet »

Ето друго видео :( -

Примера с екскрементите не беше на място.Затова си трябват други закони и хора,които да ги спазват.Става въпрос за една брутална постъпка и лично мен няма да ме учуди ,ако посегне и на човек.
И хората не са защитени,но самите ние трябва да си извоюваме това.
kill_u
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от kill_u »

Julian_04 написа:Видеото не ти се отваря нещо... :^)
Ама, аз и без да съм го видяла да взема да се изкажа. ;) Аз смятам, че там е нужна първо петиция за защита на хората преди животните, защото това е държава, която не си пази човешките ресурси...Ние сме тръгнали да спасяваме животински видове! :devil: Никога няма да забравя гледката на бебето на една приятелка...Нали знаете млади майки :makeup: висим по градинките, извели новопроходилите си шушуни да глътнат малко слънце :sun: ...т.е. да съберат малко витамин "Д"... :f: Та въпросният шушун както си ровеше из пясъка изрови изведнъж един "кучешки чипс"...фъшкия му викаме по-просташки...и като го загриза :pizza: с една такава наслада блажено присвил очи.... :( Та тва е! Колкото и бърза да е една майка не може да отреагира при такива форсмажорни обстоятелства, :whew: щото бебоците са адски бързи, когато си поднасят нещо към устата. Та в тоя ред на мисли....Напалм за безпризорните псета!!! :@ Да живеят хората!!!.... :inlove: (Отварям една скоба...Аз обичам животните! Даже отглеждам чинчили в къщи!... :rofl: :rofl: :rofl: )
E, аз не обичам животните но все пак е тъпо с такава жестокост да отрежеш четирите лапи на кучето. Подкрепям че първо трябва да се мисли за хората, а после за песовете. А петицията няма да я подпиша защото в случая се касае за съседска вражда и никой не може да ме убеди, че е по добре едно осакатено куче отколкото едно осакатено дете евентуално, не дай боже. Даже и да напишат закон и да го приемат какво ще стане? Не помните ли преди година или две как даваха един ритуал в някакво софийско село, дето въртят кучета на въже над една яма и после ги пускат. Аз съм абсолютно сигурен, че все още го правят.
Julian_04

Мнение от Julian_04 »

А,.... успях да го видя!...Значи ние българите сме едно особено племе....Ако не сме в разпра със съседа си ...Не може!
Осъждам такова садистично отношение категорично, но пак ще кажа....Добре, че е направил зло на кучето, а не на детето му!....щото в "Страната на чудесата" нищо не ме изненадва вече!!! :devil:
Аватар
Aribu
Изгонен от форума

Мнение от Aribu »

Не съм бил толкова бясен от над 5 години...
:"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".

http://maps.google.ca/maps/ms?hl=en&ie= ... bee5e7dfbb
prace

Мнение от prace »

не бих искала да видя видеото, защото от постингите разбрах, че става въпрос за отрязани лапи на куче? Защо обаче не разбрах..
Трябва да си доста ограничен и долен за да отрежеш лапите на животно. По-добре го приспи за винаги ако животното е много проблемно за хората.
неандерталско българско поведение.
Аватар
Aribu
Изгонен от форума

Мнение от Aribu »

Вие за съжаление нямате представа в колко индивиди е отключено изродското у нас...
Дори причината не знаете, дори не ви интересува...

Julian_04

Мнение от Julian_04 »

prace написа:не бих искала да видя видеото, защото от постингите разбрах, че става въпрос за отрязани лапи на куче? Защо обаче не разбрах..
Трябва да си доста ограничен и долен за да отрежеш лапите на животно. По-добре го приспи за винаги ако животното е много проблемно за хората.
неандерталско българско поведение.
Защото комшията му пречел...та решил да си го изкара на кучето му! :@
И аз имах една такава комшийка...Нали знаете как е в България: Никой от нищо не се интересува!...Ама мен нали все си ме хапе нещо, та се заех да озеленявам района около блока...Имахме една много хубава беседка, където на тиферич се събирахме с приятели през лятото и си печахме барбекю...Та аз купих цветя и люлякови храсти и ги засадих съвсем на доброволни начала около нея... :f: Да ама не! Радостта моята и на моите съседи от блока беше кратковременна, защото отвъд оградата живееше една бабичка, която по късна доба беше дошла и всичко изскубала...Не знам защо? От лошотия ли, или от някаква човешка завист и до ден днешен не мога да си отговоря на този въпрос...Сигурно, ако имах куче и него щеше да отрови дъртата вещица! :devil:
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Ах и от какво е отключено изродското, с какво сме отлкова уникални?
Стони, не започвай пак, простотията е глобална. Пороблема в бг е че всичко е доведено до самоуправство, къде да идеш, на кого да се оплачеш, на кой му пука?
Отключено, причина :wasntme: :fubar: ...
Само не ставай и Фройд сега. Но какво ли знам и аз, я да си вървя при манджата, преди да ме пратиш ти |(.
Циганите - на Сатурн !
Аватар
Aribu
Изгонен от форума

Мнение от Aribu »

Може и по Фройд да се обясни..с прага на задръжките, който е паднал достатъчно ниско в зоната на подсъзнателното, но точно защо и какво е предизвикало това е въпроса ;)

Omega3

Мнение от Omega3 »

Аз мисля, че бьлгарската раса проявява повече жестокост кьм животните сравнено от средната глобална световна жестокост. Не сьм правил проучване, но сьм живял в 4 дьржави до сега и такова ми е впечатлението. В Люлин, кьдето израснах, обесени кучета и котки беше ежедневие. Убити гьльби и врабчета с прашки колкото щеш. Не сьм виждал такова нещо в такива пропорции извьн бг-то никога. Мисля, че много от нещата се обясняват с образованието, но това е друга тема в която не ми се навлиза.
Аватар
demococcus

Мнение от demococcus »

Ние имахме един такъв случай - дедото тръгнал да коли с брадва комшията, щото след сума си години съвместно владеене на имота решил че съседът му има по-голямо праче, отколкото е необходимо.
Викнали полиция, дали го на съд - нищо не станало. Полицаите вдигнали рамене, в съда заключили че дядото не бил на себе си в този момент и затова не го наказали с нищо. Втория път дедото като излезнал с брадвата, немало кво друго та отсякъл дървото - за тренировка, докато се появи комшията.
Та точно този комшия после, младо и възпитано момче... седи и трепери. И ни викна нас с лазери и компютри да премерим и да обясним на дядото че всичко си е както трябва. Оттогава не е ходил да го коли. С малко наука и повече обясняване, русата ми жена успя да успокои агресивния дядката. Нещо което полицията и съда не бяха успели да направят преди това.
За какво го разказвам - за да си подкрепя тезата, че не е проблема в петициите, ами в това че институциите в БГ изгенерално не работят и всеки се чувства безнаказан да прави квото си ще.
Аватар
Aribu
Изгонен от форума

Мнение от Aribu »

demococcus написа:обясняване, русата ми жена успя да успокои агресивния дядката. Нещо което полицията и съда не бяха успели да направят преди това.
Кога ще идвате..процедурата де.. насам за да проведем някой семенар :lol:

Публикувай отговор