Моля за помощ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
nedelcheva_n

Re: Моля за помощ

Мнение от nedelcheva_n »

о да ще им изпратя всичко каквото е нужно. :sweat:
Аватар
nedelcheva_n

Мнение от nedelcheva_n »

Получих отговор от Виена,проблема не са мащабите на ксерокопията, а това че са копия на копията.Искат документите с печатите на нотариуса.
Благодаря Ви и на нас за съветите.
Аватар
loginn

Мнение от loginn »

nedelcheva_n написа:Получих отговор от Виена,проблема не са мащабите на ксерокопията, а това че са копия на копията.Искат документите с печатите на нотариуса.
Благодаря Ви и на нас за съветите.
Нека не се възприема като оспорване на писаното от nedelcheva_n.
Нямам никакъв интерес да убеждавам който и да е относно това какво трябва да изпраща във Виена.
Но понеже коментираме въпроса дали се приемат копия на заверени копия, ние изпратихме точно това. Аз като придружаващ кандидат, умишлено не включих мои документи за трудов стаж. Впоследствие ми поискаха да изпратя само тях. По това си правя извода че са одобрили останалите "копия на копия".
Когато давах да се направят "копия на копията" им обърнах внимание да хванат всички печати, включително тези които са на прегънати ъгли.
Та кой както реши. За мен, а предполагам и за други това не е пораждало проблем.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

loginn, както твоят случай, така и случаят с nedelcheva_n не пораждат нови правила, те са по-скоро изключения от правилото засега. Но ако за в бъдеще случаите да искат задължително документи за стаж на вторият кандидат и оригиналните преводи на документите зачестят или станат постоянна практика, то бихме могли да кажем, че са наложени нови правила.
Иначе досега не само ти, аз също, а и стотици други кандидати, да не кажа хиляди, са пратили копия на копията на преводите и не са имали никакви проблеми.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
elk

Мнение от elk »

Само да отбележа, че тук няма да и послужат оригиналните преводи, тъй като не се признават (изисква се превод от местен заклет преводач), така че си запази по едно копие и пращай оригиналите
Аватар
nedelcheva_n

Мнение от nedelcheva_n »

е да моите са от точно такъв.Изпратих ги и за момента получавам два пъти едно и също писмо,че започват разглеждането на документите ми и ако имам нови да им ги изпратя в 30 дневен срок.

Благодаря на всички
Публикувай отговор