Driving test-Alberta, Canada
Re: Driving test-Alberta, Canada
На самия тест в реджистрито има опция да се прескачат въпросите и да се отива на следващия такъв.
Не пренебрегвайте това,защото може следващия въпрос да ви подскаже предишния ,за който не сте били сигурни или не сте знаели отговора.
Не пренебрегвайте това,защото може следващия въпрос да ви подскаже предишния ,за който не сте били сигурни или не сте знаели отговора.
- OILERS
Не се плаши ,вземай книжката от реджистрито прочетиа два пьти и си готов,не пренебрегвай и опцията да пропукаш ако не си сигурен,по тъпо е от колкото си мислиш. На кормуването карай по внимателно ,гледай за пешеходци и за знаци и си готов.
- hadministratora
- Хабсурден
Мой приятел ми каза следното: "на изпита по кормуване трябва малко да театралничиш - да покажеш, че спазваш всяко правило".VIVARO написа:...На кормуването карай по внимателно...
-
- Обратна връзка:
за free manual е така..има го във всяко реджистри.. теста е елементарен, особено ако си бил шофьор достатъчно дълго..
аз имам друг проблем..с темперамента.. и мисля, че това е по-важното..някак си трябва да си навиеш на масрафа и да угодиш на инструктора..демек, не карай както си свикнал, а както е според правилата, и то стриктните такива
аз имах лошия опит преди 3 години да попадна на инструкторка китайка, която трудно се изразяваше на нашия любим инглиш (първа черна точка за мен..не питай и не поправяй)..
втора черна точка..отказах да платя допълнително кормуване, защото си мислех, че човек с 12 години шофиране няма нужда от тренинг..тц
трета черна точка..не позволявайте да ви избият балансите, когато идиот се опитва да ви направи на по-голям.. разделихме се с блъскане на вратата на колата ми, защото нейния коментар беше, че имам нужда от basic training and skills in driving,a моя бесен отговор беше, че тя има нужда от basic training and skills in communication..не беше добре за мен, ама аз сам си кретен по принцип..тва в рамките на шегата..другото сериозното е, че за 2 часа нищо не ни коства да си вземем документа, нито е страшно, нито има кой знае какво.. само леко с темперамента
аз имам друг проблем..с темперамента.. и мисля, че това е по-важното..някак си трябва да си навиеш на масрафа и да угодиш на инструктора..демек, не карай както си свикнал, а както е според правилата, и то стриктните такива
аз имах лошия опит преди 3 години да попадна на инструкторка китайка, която трудно се изразяваше на нашия любим инглиш (първа черна точка за мен..не питай и не поправяй)..
втора черна точка..отказах да платя допълнително кормуване, защото си мислех, че човек с 12 години шофиране няма нужда от тренинг..тц
трета черна точка..не позволявайте да ви избият балансите, когато идиот се опитва да ви направи на по-голям.. разделихме се с блъскане на вратата на колата ми, защото нейния коментар беше, че имам нужда от basic training and skills in driving,a моя бесен отговор беше, че тя има нужда от basic training and skills in communication..не беше добре за мен, ама аз сам си кретен по принцип..тва в рамките на шегата..другото сериозното е, че за 2 часа нищо не ни коства да си вземем документа, нито е страшно, нито има кой знае какво.. само леко с темперамента
Даа
,.... аз си платих 2 часа курмуване преди роуд теста,наем за кола ,че нали и инструктора и той хляб яде я
.....халал да им са парите.....

-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Аз също платих два часа, и съм доволен за което. Дадох 175 долара но взех от първия път теста.
И сега имате ли книжки вече ?
Коя категория е при вас има ли степени,а сега как стои въпроса с иншурата ?
Коя категория е при вас има ли степени,а сега как стои въпроса с иншурата ?
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
много са ви скъпи курсовете. 175 долара за два часа?!
Здрасти муха 
Вече да,имам книжка,клас 5 ( тук има разделение на този клас,като единия е GDL а другия е Advanced.
Струваха си двата часа,инструктора определено не се жалеше да обяснява
,много съм доволен.
Аз платих 160 долара с включен наем на колата.

Вече да,имам книжка,клас 5 ( тук има разделение на този клас,като единия е GDL а другия е Advanced.
Струваха си двата часа,инструктора определено не се жалеше да обяснява

Аз платих 160 долара с включен наем на колата.
Супер,сега трябва да си търсиш тенекия,при вас зимно време сол ли хвърлят или пясък ?
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Пясък,поне това,което съм видял.
Както казваш,ще ни трябва тенекия и най-вече за работа.
Както казваш,ще ни трябва тенекия и най-вече за работа.