Стони ето какво ти отговори Главатаря !!!
Re: Стони ето какво ти отговори Главатаря !!!
А бе ясно се разбра,ще ви режат и от заплати и от работа,затова неведете се и работете,а ти дето си в Канада,вземи си изсчисти двора на къщата и не се пени толкова 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Хех, наистина по-добре край печката да се завъртя че от много обикаляне пак ядохме сандвичи
...
А вие по-добре си изберете друг говорител, че теб трудно те разбирам.
И домакините трябва да разбират, ю ноу
, иначе все недоразбрани работи.
А теб, да вдигне ръка който те разбира
...
Но няма проблем, викайте, искайте, не давайте нито йота назад
. Със синдикатчето се окопайте, извикайте и Тренчев да вика за вас. Застанете до циганите със социала и тока без пари, до докторите изпадащи от болниците пред затваряне, до учителките от изоставените селски училища, до майките с 422 дена майчинство с 90% от заплатата ( в Германия е 4 месеца
) и стискайте, не пускайте кокала докато не потъне кораба
...
Сливи ли имахте в устата до вчера
?
Без теб де, ти отдавна движиш нещата оттук ...

А вие по-добре си изберете друг говорител, че теб трудно те разбирам.
И домакините трябва да разбират, ю ноу

А теб, да вдигне ръка който те разбира

Но няма проблем, викайте, искайте, не давайте нито йота назад

Сливи ли имахте в устата до вчера

Без теб де, ти отдавна движиш нещата оттук ...
Циганите - на Сатурн !
Едно искам да разбереш...Тренчев е в ляво от исканията на синдиката на полицаите по радикализъм а политическото и професионално ръководство са още по в ляво от това на Тренчев. СФСМВР не е с Тренчев и синдикатите от национално ниво, защото те я валят с правителството. А в още по голяма амплитуда са МВР и СФСМВР. Защото полицейските синдикати и в частност независимия и нов иска реална реформа, която е сериозни съкращения на стари и дбели задници и на огромното количество неефективни служби в министерството. Само, че нито министерството а дори и синдиката на Тренчев и КНСБ са съгласни с това и са готови да разклатят правителството на Боко Тиквов ако СФС го принуди да започне това. Всеки в в окопа си и стреля по всеки и прикрива всеки. Сега е важна способноста да се реагира в това положение и смятам, че имам план и идея за нататък а те нямат никаква 

:"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
http://maps.google.ca/maps/ms?hl=en&ie= ... bee5e7dfbb
Целия проблем, че освен полицаи те са хора, като нас и българи и граждани, като нас.
Нито ангели, нито дяволи ... като нас.
А и някои оставят след себе си вдовици и сираци.
Изобщо полицай е професия трудна общественополезна и достойна за уважение.
По принцип полицаите би следвало да са на служба в града/кметството, а държавата да има воиска, жандармериия и други служби за сигурност, външни и вътрешни.И в БГ едно време е било тъй.
Имало е и пенсионни фондове.
А и да знаете, че тез дето имат пищов на гъза са най-зле в размирните години. Щото на тях цялото им съществуване е оправдано от врага, от който да защищават обществото и родината. И те го търсят навсякъде за да се сразят с него и да изпълнят своята функция в живота. Пък който оцелее - повишение и герой! Бе нещо като пуйката за деня на благодарноста.
Първо да кажа, че най-печените ченгета свършиха, по един или друг начин, в първите години на прехода.После останаха само чиновете.
Аз що рива, значи, тука!
Първо:Арибу не е полицай, вече, а когато е бил не е бил от национален мащаб.
Второ:Арибу от седем-осем години е в Канада.Семейството му е в Канада. А в подписа му не е сайта на Българския полицейски синдикат.
Трето: Полицейски синдикат е нещо много особено.Това е нещо като затворнически профсъюз.
Четвърто: В полицията има много умни хора, но не пишат по форуми.
Пето: Арибу да се опита да събере средства от канадското общество за бедстващи Бг полицай.А не да се чуди дали сме малоумни.Щото ние сме избрали да ни обслужват канадски полицаи.
ШЕСТО: Арибу!Ако имаш план и идея сега е момента, както казва Джовани за друго.Прибирай се в БГ и се пускай в политиката. Ща изберат тутакси.Ако нещеш да си одиш у БГ земете с Мухата да сформирате един синдикат или поне пуснете една тема тук, та с нещо да сте полезни на новопристигащите, как се става секюрити агент и ква е далаверата от туй.
По принцип полицаите би следвало да са на служба в града/кметството, а държавата да има воиска, жандармериия и други служби за сигурност, външни и вътрешни.И в БГ едно време е било тъй.
А и да знаете, че тез дето имат пищов на гъза са най-зле в размирните години. Щото на тях цялото им съществуване е оправдано от врага, от който да защищават обществото и родината. И те го търсят навсякъде за да се сразят с него и да изпълнят своята функция в живота. Пък който оцелее - повишение и герой! Бе нещо като пуйката за деня на благодарноста.
Първо да кажа, че най-печените ченгета свършиха, по един или друг начин, в първите години на прехода.После останаха само чиновете.
Аз що рива, значи, тука!
Второ:Арибу от седем-осем години е в Канада.Семейството му е в Канада. А в подписа му не е сайта на Българския полицейски синдикат.
Трето: Полицейски синдикат е нещо много особено.Това е нещо като затворнически профсъюз.
Пето: Арибу да се опита да събере средства от канадското общество за бедстващи Бг полицай.А не да се чуди дали сме малоумни.Щото ние сме избрали да ни обслужват канадски полицаи.
ШЕСТО: Арибу!Ако имаш план и идея сега е момента, както казва Джовани за друго.Прибирай се в БГ и се пускай в политиката. Ща изберат тутакси.Ако нещеш да си одиш у БГ земете с Мухата да сформирате един синдикат или поне пуснете една тема тук, та с нещо да сте полезни на новопристигащите, как се става секюрити агент и ква е далаверата от туй.
Емигрант! Терминатор! Губернатор !
Нов дивен стратег израстнал в небосклона родний,сущинский Буонопарте,славааа !!! Да чакаме Аустерлиц!!Всеки в в окопа си и стреля по всеки и прикрива всеки. Сега е важна способноста да се реагира в това положение и смятам, че имам план и идея за нататък а те нямат никаква
Бе то те и на Бонапарт са се смеели!
Отначало!
Отначало!

Аз се бъзиках всъщност че движиш нещата оттк, но ти продължаваш, добре
. Надявам се наистина да имаш план, защото не знам кой у лево кой у десно на като че ли помагате на Гоце и вие. Дали са чули сфмфнамквоси че имаш план
? КОлко синдиката имате всъщност вие? Ти колко процента от полицайците всъщност управляваш, Стуонипарте
?

Циганите - на Сатурн !
"I wanna kiLL you ... But if I do then I might miss you, babe ..."
Старшина Гагагов
Старшина Гагагов
Ми питай ги бре, нали тук и преди ви дадох телефоните на офиса
Инак мога да те адна в стаите по скайпа в които висят денонощни УС и председателите на СД.
Знаеш ли аз съм в нета още преди да го има в бугарско и с годините съм релацнал така, че съм навсякъде много преди всеки един от тях и градях стратегия за тези дни, когато ще цъфнат и те...цъфнаха и вързаха и всяка пролет ще им почиствам клонките с ножичката...и знаеш ли, не съм спрял до там, имам още мнооого изненади за тях...ууууху с десет обиколки съм напред
само тази вечер направихме в една в повече с новите членове на ИПА тук http://www.facebook.com/#!/group.php?gi ... 429&ref=mf

Инак мога да те адна в стаите по скайпа в които висят денонощни УС и председателите на СД.
Знаеш ли аз съм в нета още преди да го има в бугарско и с годините съм релацнал така, че съм навсякъде много преди всеки един от тях и градях стратегия за тези дни, когато ще цъфнат и те...цъфнаха и вързаха и всяка пролет ще им почиствам клонките с ножичката...и знаеш ли, не съм спрял до там, имам още мнооого изненади за тях...ууууху с десет обиколки съм напред

troll написа:Целия проблем, че освен полицаи те са хора, като нас и българи и граждани, като нас.
Аз що рива, значи, тука!
Мухата акъл не дава на никой,на Мухата никой тука не му помогна,Мухата сам си отвори очите,Мухата е пътник за Европа,Мухата хиляди пъти се изказа за Канада и България,кой чул-чул,кой разбрал-разбрал

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
"Къде са полицаите, докато им крадат заплатите?", пита Анна Заркова.
Стотици милиони потънали в "Цанков камък", още повече потънали в "АЕЦ Белене" и нито един от десетките хиляди полицаи, от хилядите данъчни служители и т.н. протестиращи днес нищо не видя и не разбра.
А може би на някого точно това му се иска - да се запазят възможностите за такива потъвания?
Стотици милиони потънали в "Цанков камък", още повече потънали в "АЕЦ Белене" и нито един от десетките хиляди полицаи, от хилядите данъчни служители и т.н. протестиращи днес нищо не видя и не разбра.
А може би на някого точно това му се иска - да се запазят възможностите за такива потъвания?
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Ай горката жена, тя взима пари за журналистка
Та на селския мегдан хората имат по верен отговор