Полска авиокомпания ЛОТ (Монреал-Торонто-Варшава-София)

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Serbian

Полска авиокомпания ЛОТ (Монреал-Торонто-Варшава-София)

Мнение от Serbian »

Ако има някой който вече е пътувал с полската авиокомпания ЛОТ, ще му бъда благодарен ако сподели с мен опита си.
Първото което ме интересира е къде се чекира багажа-в Монреал или в Торонто? Това даже нито агентката от която купих самолетния билет не знаеше да ми каже.Виках офиса им в Торонто, никой не се обажда.Лошо започнахме...
Благодаря ви.
"Вук на овцу своје право има кâ тирјанин на слаба човјека. Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к позванију права, то је људска дужност најсветија!" Владика Петар Петровић-Његош
Аватар
Koko

Re: Полска авиокомпания ЛОТ (Монреал-Торонто-Варшава-София)

Мнение от Koko »

Serbian написа:Ако има някой който вече е пътувал с полската авиокомпания ЛОТ, ще му бъда благодарен ако сподели с мен опита си.
Първото което ме интересира е къде се чекира багажа-в Монреал или в Торонто? Това даже нито агентката от която купих самолетния билет не знаеше да ми каже.Виках офиса им в Торонто, никой не се обажда.Лошо започнахме...
Благодаря ви.
Извинявай, ти на кое летище ще се качваш на самолета? Някак не виждам логика ако се качваш в Торонто, да си чекираш багажа в Монтреал.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Serbia

Мнение от Serbia »

Въпроса не е за логиката, а за международния полет Монреал-София.
За логиката си приказвай с някой друг.
Tezhko brat mi se zhivee...(tuk vav QC)
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Ами аз ще си го чекирам в Торонто, ти където решиш :hai: !
Циганите - на Сатурн !
Аватар
kikolilokiko

Мнение от kikolilokiko »

и на мен ми се губи смисъла на въпроса
поправете ме моля ви се - не се ли чекира там, където се качваш на голямата метална птица?!
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Serbian

Мнение от Serbian »

Въпроса т.е. молбата е до хората които вече са пътували от Монреал до София през Торонто със тази полска авиокомпания (ЛОТ).
На философски теми обменяйте мненията със домашните, тех ги бива за това.
"Вук на овцу своје право има кâ тирјанин на слаба човјека. Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к позванију права, то је људска дужност најсветија!" Владика Петар Петровић-Његош
pumpy

Мнение от pumpy »

Багажа се чекира в Монреал. Служебна работа на Ер Канада е да ти го прехвърли в Торонто на правилния самолет на ЛОТ. Тъй като няма митница на излизане от Канада, няма никаква причина да мъкнеш куфари по летището в Торонто.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

poumpy написа:Багажа се чекира в Монреал. Служебна работа на Ер Канада е да ти го прехвърли в Торонто на правилния самолет на ЛОТ. Тъй като няма митница на излизане от Канада, няма никаква причина да мъкнеш куфари по летището в Торонто.
Това и след промените на мерките за сигурност на летището в Торонто ли е валидно? Защото като за ЧНГ в началото на януари мене почти ме накараха да направя стриптийз и ми вадиха нещата от ръчния багаж едно по едно. Отделно че ми се обадиха по телефона вечерта преди полета да ми напомнят че трябва да се ява задължително поне 3 часа по-рано на летището и вече на самото летище при чекирането кръстосания разпит дали сам съм си опаковал багажа и какво има в куфара дето ще го чекирам. Уточнявам че тези мерки тогава бяха валидни за всички напускащи Канада, но не знам как стои въпроса с преминаващите транзитно през Торонто към дестинация извън Канада.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Serbian

Мнение от Serbian »

poumpy написа:Багажа се чекира в Монреал. Служебна работа на Ер Канада е да ти го прехвърли в Торонто на правилния самолет на ЛОТ. Тъй като няма митница на излизане от Канада, няма никаква причина да мъкнеш куфари по летището в Торонто.
Благодаря ви за отговора.
Всичко добро.
Публикувай отговор