Милиардера Гоце срещу хилиардера Дянков

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
tonich

Re: Милиардера Гоце срещу хилиардера Дянков

Мнение от tonich »

Ottawa boy написа:има ли някой тук да симпатизира на Първанов
На мен ми е симпатичен!
Виж какъв е симпатяга с тоя зализан бретон. :geek:
Последно промяна от tonich на Сря Мар 10, 2010 6:30 pm, променено общо 1 път.
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
IFF

Мнение от IFF »

radkoT написа: Определено канадската деиствителност и продължителното бачкане по фабриките оказват своято влияние върху психиката на индивида :lol: :rofl:
Радко,Радко,пак нищо не си разбрал....
Аватар
radkoT

Мнение от radkoT »

IFF написа:
radkoT написа: Радко,Радко,пак нищо не си разбрал....
ИФФ ,все другите нещо не били разбрали пък ти си наи големия специалист по всичко
Ти битер почна като оня филипинеца с неговите теории за липсата на правилни форми в космоса :lol:
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Отавата е голема смешка - мрази комунистите (Гоце), а застава зад министър (Дянков) от кабинета на министър председател-комунист.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Дянкоф е много готен,наивник и честно момче ,това че искат да го искарат шапшал и шматарок да си гледат работата ,ето вижте как един ваш съратник-имигрант който няма нищо общо с комунягите,как го чекната и Гюлето и Гоце
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

radkoT написа:
Определено канадската деиствителност и продължителното бачкане по фабриките оказват своято влияние върху психиката на индивида :lol: :rofl:
Да, оказва. Повече от очевидно е :D
IFF

Мнение от IFF »

radkoT написа:
ИФФ ,все другите нещо не били разбрали пък ти си наи големия специалист по всичко
Ти битер почна като оня филипинеца с неговите теории за липсата на правилни форми в космоса :lol:
Ти като не си психясал от работа по фабриките,нещо смислено да си написал по темата?Единственото което видяхме до момента,е една бурна радост че били погнали агента Гоце.Една типична закачка за лапни-шарани,целяща единствено отвличане на вниманието и евтин популизъм.Давам ти един последен пример.Президент не се извинява на министър,министър не се извинява на началника на данъчното в градчето Н.,шефа на данъчното не се извинява на служителката на гишето.Пределно ясно ми е че финансовия министър има повече власт от президента,но в йерархията нещата са обратно.Колкото до фабриките,тука има доста хора,минали през тях,и от тяхно име бих искал да ти кажа,че не си прав,и майка ти и тя не е права,че и леля ти и сестра ти и те не са прави.
Аватар
radkoT

Мнение от radkoT »

IFF написа:
radkoT написа:
Ти като не си психясал от работа по фабриките,нещо смислено да си написал по темата?Единственото което видяхме до момента,е една бурна радост че били погнали агента Гоце.Една типична закачка за лапни-шарани,целяща единствено отвличане на вниманието и евтин популизъм.Давам ти един последен пример.Президент не се извинява на министър,министър не се извинява на началника на данъчното в градчето Н.,шефа на данъчното не се извинява на служителката на гишето.Пределно ясно ми е че финансовия министър има повече власт от президента,но в йерархията нещата са обратно.Колкото до фабриките,тука има доста хора,минали през тях,и от тяхно име бих искал да ти кажа,че не си прав,и майка ти и тя не е права,че и леля ти и сестра ти и те не са прави.
Твоита маика явно че е наи-грешната,пък и леля ти пък и сестра ти.
Колкото по темата аз от теб нищо смислено не съм прочел освен че всеки трябва да козирува и да се извинява на президента.Е от какъв зор да го прави ?
Ти имаш ли някво сиво вещество да помислиш малко логично или нищо не е останало от гърча по фабриките ?
И да ,може да се извинява президент на министър и някои началник на даначнъто и на обикновен човек даже.Тои не не е някъв полу бог ?
Ти в кои век живеееш ? :rofl: :lol:
filipne написа:
radkoT написа:
Определено канадската деиствителност и продължителното бачкане по фабриките оказват своято влияние върху психиката на индивида :lol: :rofl:
Да, оказва. Повече от очевидно е :D
Да прав си . По това че копираш парола от полето за скрита парола ( звездички) !!! :rofl: :lol: е повече от ОЧЕВАДНО
IFF

Мнение от IFF »

Ради,типчно за някой,който няmа какво да каже,запопчва6 с лъжите.Кога съm казал че всички трябза да mу козируват и извиняват?
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

radkoT написа:
Да прав си . По това че копираш парола от полето за скрита парола ( звездички) !!! :rofl: :lol: е повече от ОЧЕВАДНО
Драги ми радко, направи си труда да четеш ВНИМАТЕЛНО написаното преди да ставаш за смях. Копирането не паролата го направи МОЯ КОЛЕГА (канадското връзкарче с 10 годишен опит) , а не аз.

Всъщност това ти изказване е само още едно потвърждение на тезата ти за фабриките.
Аватар
radkoT

Мнение от radkoT »

filipne написа:
radkoT написа:
Драги ми радко, направи си труда да четеш ВНИМАТЕЛНО написаното преди да ставаш за смях. Копирането не паролата го направи МОЯ КОЛЕГА (канадското връзкарче с 10 годишен опит) , а не аз.

Всъщност това ти изказване е само още едно потвърждение на тезата ти за фабриките.
нещо нерви забелязвам бай ФилипНЕ :rofl:
първо не е сигурно кои го е направил това и второ ,хипотетично да приемем че си прав и това го е направил твоя колега то представям си ти на какво ниво си :rofl:
да не мислиш че са събрали някъв малоумник с високо образован висшист от клуба на Менса в Монреал :rotfl: ....за къкъвто се опитваш да се представиш
Очевадно якия бач при арабите в началните ти емигрански години си е казал тежката дума и е повлиял необратино на мозъчните ти деиности :rotfl:
а и оттам е и това криво отношение към Ка според мен
Аватар
radkoT

Мнение от radkoT »

IFF написа:Ради,типчно за някой,който няmа какво да каже,запопчва6 с лъжите.Кога съm казал че всички трябза да mу козируват и извиняват?
Ифф-чо при теб е същия проблем.ЯК бач във фабриките и след това КА била крива за всичко.Недей така !

Ако тря да се върнем към темата.......когато един бачкатор почне да говори за политика става страшно ! :rofl: :lol:
IFF

Мнение от IFF »

radkoT написа:
IFF написа:Ради,типчно за някой,който няmа какво да каже,запопчва6 с лъжите.Кога съm казал че всички трябза да mу козируват и извиняват?
Ифф-чо при теб е същия проблем.ЯК бач във фабриките и след това КА била крива за всичко.Недей така !

Ако тря да се върнем към темата.......когато един бачкатор почне да говори за политика става страшно ! :rofl: :lol:
честно казано,mога саmо да те съжаляваm
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

IFF написа:
radkoT написа:

честно казано,mога саmо да те съжаляваm
И аз се присъединявам.
Julian_04

Мнение от Julian_04 »

Айда-аа пак почнахте да си ги мерите!...Аз пък познавам един дето бачка по фабриките, сега пак си бачка, ама за себе си и си е много хепи! Един интелигентен човек може да се примири с временни неудобства и да върви напред, разсъждавайки. Докато ако си прост мно-оого трудно можеш да надскочиш нивото си! ( без да визирам никoй...Моля!)
Публикувай отговор