Трак номер?

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Публикувай отговор
l0NgB0y

Трак номер?

Мнение от l0NgB0y »

Здравейте, пиша за първи път в този форум. Имам нужда от малко информация. В момента тече процедура по удължаване на визата на майка ми и са й казали, че ще издадат някакъв трак номер (ако правилно съм разбрал), който ще бъде изпратен в България до баща ми. Целта е той да получи виза и да замине при нея. Не можем да разберем точно за какво е този трак номер, защото английският на майка ми не е перфектен. Свързан ли е той с издаването на визата на баща ми, какво трябва да направим ние?
Благодаря предварително! :)
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Re: Трак номер?

Мнение от hadministratora »

То е ясно, че трябва да гадаем, но поне дай малко повече инфо - къде е майка ти, ти къде си, с какъв статут сте, кои са тези дето са казали нещо на майка ти и т.н.

По принцип няма практика да се изпраща инфо за нечия процедура на друго лице (дори това да е съпруга), освен ако не е упълномощен представител.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Може би става дума за “tracking number” на апликацията за виза за баща ти – с помощта на този номер може да се проследи в уеб сайта на имиграционните до къде е стигнала обработката на документите.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Uspial
Изгонен от форума

Мнение от Uspial »

От написаното се разбира че майка ти иска удължаване на визата.
Това добре.
Не се разбира обаче дали баща ти е кандидатствал за нещо свързано с Канада.
Ако не е кандидатствал не е много ясно защо щяли да му пращат на него някакъв си номер който ти и майка ти не знаете какво означава.
Автора на темата написа
Свързан ли е той с издаването на визата на баща ми, какво трябва да направим ние?
Първо разберете дали баща ти е кандидатствал за нещо а после ще видим какъв е този номер и за какво е.
Коко ти как разбра че този номер е за апликацията за визата на бащата като не е ясно дали той е кандидатствал изобщо?
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Uspial написа: Коко ти как разбра че този номер е за апликацията за визата на бащата като не е ясно дали той е кандидатствал изобщо?
От удебеленото изречение по-долу става ясно че целта е бащата да получи виза и да замине при майката.
Всъщност най-вероятно майката на питащия се опитва да спонсорира съпруга си, но за сега можем само да гадаем от наистина доста неясно зададения въпрос за какво точно става дума.
l0NgB0y написа:Здравейте, пиша за първи път в този форум. Имам нужда от малко информация. В момента тече процедура по удължаване на визата на майка ми и са й казали, че ще издадат някакъв трак номер (ако правилно съм разбрал), който ще бъде изпратен в България до баща ми. Целта е той да получи виза и да замине при нея. Не можем да разберем точно за какво е този трак номер, защото английският на майка ми не е перфектен. Свързан ли е той с издаването на визата на баща ми, какво трябва да направим ние?
Благодаря предварително! :)
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Uspial
Изгонен от форума

Мнение от Uspial »

Не става ясно че майката постоянно живее в Канада за да спонсорира някого.
Нали е кандидатствала за удължаване на визата. По скоро ми звучи че майката е на гости, визата и изтича та се налага да я удължава. Това че тя се опитва да удължи нейната виза не означава че автоматично ще се издаде виза на бащата ако той не е кандидатствал.
Публикувай отговор