Вълшебен Цвят

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Мими Гювенделата

Вълшебен Цвят

Мнение от Мими Гювенделата »

Винаги в началото на Март тази песен на Щураците ми изплува в съзнанието и ме връща в онези луди ученически години, годините на Пешо Берон (по време оно, не бях почитател на метъла, но там я пускаха редовоно, а пък аз ходех там заради приятели и съученици), за времето на Ритъм, Кафе театъра и Аквариума (местата които най-много посещавах, защото там бе моя апогей (а по два :D ) и защото това бе моята музика, както и сега де. ) и ми напомня за мойте съученички с къси полички, за вечерите след училище (тогава учехме след обяд), но не за това ми бе думата.

Ще ми се с тази превъзходна българска песен да Ви поздравя с наближаващата пролет и да Ви предам онзи трепет в гърдите, който винаги когато я чуя ме обладава и ме кара да се чувствам като абитурент, ако да бе доста преди да стана такъв.

Та поздрави от мен с тази песен и Ви пожелавам успехи от все сърце през настъпващата пролет, макар и малко рано да е.
(за пролетта де, не за успехите) ;) .

чуйте я тук:
http://www.youtube.com/watch?v=P-gmfBkGlGM

П.С.
Иде реч за София
And all the best women are married
All the handsome men are gay
You feel deprived
Аватар
demococcus

Re: Вълшебен Цвят

Мнение от demococcus »

Благодаря, Мими! Чудесно е някой да пуска и такива теми, вместо непрекъснато да дъвчем БГ политиците и да дискутираме кой имигрант е по-успял. :handshake:

Връщам поздрава с пролетно птичешко чуруликане от топла югозападна българия! Няма го в ютуб на запис, но всеки може да чуе такова весело чуруликане, ако се порови в спомените си :)
Julian_04

Мнение от Julian_04 »

:inlove: :rock:
Аватар
Rhea

Мнение от Rhea »

Мими, много ти благодаря. Това е една от любимите ми песни, а я бях забравила :(
Аватар
kikolilokiko

Мнение от kikolilokiko »

ех тази софия
а ние от село :(

песента, както почти всичко от щурците е супер :rock:
Публикувай отговор