Здравейте!
Искам да попитам:ако съм приета за студент в една програма в Торонто и имам семейство,състоящо се от мъж и малко дете,те ще получат ли също визи и веднага ли става това или ще се наложи да мине някакъв период от време?
Благодаря предварително!
Аз много не ги разбирам тея работи ама мисля, че и вуйчата, шурея и брат'чедките също ще получат виза в случая...
Нека някой да ме поправи, ако греша. Модератор: Ако не можеш да помогнеш, не си чеши езика да спамиш.
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич "
tonich,намирам коментара ти за леко неуместен,защото сам/а пишеш,че не ги разбираш много тези работи.Според официалният сайт www.cic.gc.ca ,пише следното:
You must have been accepted by a school, college, university or other educational institution in Canada.
You must prove that you have enough money to pay for your:
tuition fees living expenses for yourself and any family members who come with you to Canada and return transportation for yourself and any family members who come with you to Canada
Затова въпросчето е за миналите по този път,дали наистина е така.
Иначе питах брат`чедите ама казаха,че хич не им се ходи там
Nescafe написа:tonich,намирам коментара ти за леко неуместен,защото сам/а пишеш,че не ги разбираш много тези работи.Според официалният сайт http://www.cic.gc.ca ,пише следното:
You must have been accepted by a school, college, university or other educational institution in Canada.
You must prove that you have enough money to pay for your:
tuition fees living expenses for yourself and any family members who come with you to Canada and return transportation for yourself and any family members who come with you to Canada
Затова въпросчето е за миналите по този път,дали наистина е така.
Иначе питах брат`чедите ама казаха,че хич не им се ходи там
Всъщност кое те притеснява в текста? Питай университета колко ти е издръжката за следването те ще ти кажат ако вече не са го направили де. Покажи на властите, че имаш писмо от унито че си приета, че имаш еди колко си бона за да седиш Х на брой години, покажи и двупосочните билети за самолета. Така те ще са сигурни, че ще можеш да се издържаш докато учиш плюс семейството ти ,че ще може да се издържа. Естественно двупосочните билети са за да докажеш, че ще се върнеш. Скъпо излиза но Канада е блян за много хора.