Днес звънях до много агенции и ми казаха, е няма вече Малев. Иначе и аз знам, че те са най-добри като цена. А бабата не мога да я пусна да се прекачва, че ще взема да я изгубя по Чужденеция и върви я търси послеПреуспял написа:Честито!
Абе лятно време има повече международни полети директно до Варна. В момента Малев имат много добри цени от много европейски столици до Варна през Будапеща. Нещо от рода на 250 долара отиване и връщане. Само дето ще трябва да се комбинират авиолинии за пътуването до Северна Америка и не зная колко оправна е бабата сама по международни летища.
Просто идея.
А на Бритиш Еъруейз директните полети до Гатуик май са само лятото. Пробвай и Австрийците.
Аз не съм питала за директни полети. Знам, че няма. От варна има полети и през зимата, но са доста скъпички, а иначе от София колкото щеш. Мисълта ми беше ако някой има любим агент, при когото ходи за билети, да сподели, че свят ми се вие вечеIndependent написа:Няма директни полети от Северна Америка до България. Има няколко европейски авиокомпании, които летят до Торонто, но трябва да се прекачва в някоя европейска столица.
Както вече споменаха, през лятото има доста директни полети до Варна, но извън сезона ще трябва да се ходи до София.
Independent написа:expedia.ca
Избираш си дати, начално и крайно летище и ти дават най-добрите оферти по възходящ ред на цената.
http://www.usitcolours.bg/samoletni-biletialexabg1 написа:Independent написа:expedia.ca
Избираш си дати, начално и крайно летище и ти дават най-добрите оферти по възходящ ред на цената.
Да, от там започна болката...
anxeli написа:Ей, тези хубавци дават 10 кг в кабината и една чанта 15 кг срещу заплащане. Май са само за джиткане из Европата.
За тази болка тук лек няма!alexabg1 написа: Да, от там започна болката...