Bagaj za Canada
Bagaj za Canada
Moje li niakoi da kaje totshno kakvo kolitshestvo bagaj mogesh da vzemesh pri zaminavane v Canada? Blagodaria predvaritelno.
2 kufara po 32 kg. na vseki bilet+ 1 rachen bagaj do 8 kg. Razmerite na kufarite triabva da sa takiva che sbora ot stranite visochina, shirina i debelina da bade 150 sm. Demek 50x50x50 cm.
Ne mojesh da nosish explozivi, iadreni otpadatsi, biologichni orajia, zapalitelni veshtestva (osven spirt ili rakia
), hrana i semena. Mojesh da vodish jena, maj, detsa, no samo ako imat bileti. Kucheta sashto. Za negri neznam
Abe metai se na samoleta i barzo idvai che mai shte zatvariat granitsite
Ne mojesh da nosish explozivi, iadreni otpadatsi, biologichni orajia, zapalitelni veshtestva (osven spirt ili rakia

Abe metai se na samoleta i barzo idvai che mai shte zatvariat granitsite

Thanks
Blagodaria za tazi informacia. A povetshe ot tova predpolagam dopalnitelno s koleti, koito moje bi shte struvat dosta....
(Imame strashno mnogo neshta, koito ne si struva da ostaviam tuk, a tam da kupuvam sashtite, a ne znam kak da gi prenesa...)
(Imame strashno mnogo neshta, koito ne si struva da ostaviam tuk, a tam da kupuvam sashtite, a ne znam kak da gi prenesa...)
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
napravete si smetka da ne vi izlezne po skapo da si izprashtate neshtata otkolkoto da si kupite novi tuk na mesto
osven takiva koito imat santimentalna stoinost - obiknovenno e po eftino da si kupite tuk novi (makar che povecheto neshta tuk sa kitaiski bokluci)
osven takiva koito imat santimentalna stoinost - obiknovenno e po eftino da si kupite tuk novi (makar che povecheto neshta tuk sa kitaiski bokluci)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Zavivki (charshafite sa skapi tuk), posuda (teflonovo tiganche, tavichka, vilica, lajica za vseki - ako ima miasto v bagaja). Chiniite i chashite gi ima v dolarstorovete za po 1$. Drehi za sezona. Neshta, koito sa skapi i si struva. Inache tuk ima vsichko i dori niakoi neshta sa po-evtini otkolkoto v Bg. Az naprimer biah ponesla djapanki, a tuk sa po 1$ v kitaiskite magazini. Sashtite bokluci kato v Bg, no pone ne maknesh izlishen bagaj kato si gi vzemesh ot Canada.