KARTINI ot EdNo puTuVaNe or S-T-A-L-K-E-R:MaYday in MtL
-
- Обратна връзка:
KARTINI ot EdNo puTuVaNe or S-T-A-L-K-E-R:MaYday in MtL
Vupreki euphoriata sled pristiganeto mi tuk, predpochitam da ne govoria mnogo. Kartinite ot tova putuvane govoriat sami...
Ot purvonachalnia trepet na vrajdebnoto sofiisko letishte "Vraj-debna"...prez poslednite stupki na bg zemia...klasnite bg stuardesi...razhodka iz "Holand blvd" na amsterdamskoto letishte...holandskite laleta i emigrantsia potok "in live"...posledni stupki na Evropeiska zemia...i purvi na kanadska...do noviat mi dom...kvartala...metroto...i kak vsushtnost me posreshtna tozi neveroiaten grad...
http://my-mayday.cjb.net/
P.S>shte se radvam na komentari i vuprosi!
Последно промяна от S-T-A-L-K-E-R на Вто Май 11, 2004 11:36 am, променено общо 3 пъти.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
brei choveche
gledah ti snimkite i si misleh
kakva neveroiatna smelost se iziskva ot chovek da si napusne rodinata i da otide v nepoznatata chujda deistvitelnost
i kolko e tajno che na tolkova mnogo mladi hora se nalaga
uspeh v novata ti darjava.
gledah ti snimkite i si misleh
kakva neveroiatna smelost se iziskva ot chovek da si napusne rodinata i da otide v nepoznatata chujda deistvitelnost
i kolko e tajno che na tolkova mnogo mladi hora se nalaga
uspeh v novata ti darjava.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
-
- Обратна връзка:
THANX!
Blagodaria na vsichki za dobrite dumi!
Estestveno che shte ima prodiljenie...
-
- Обратна връзка:
Eee, aide sega...ne e chak tolkova zle kolkoto izglejda...
Tova vse pak sa zadnite dvorove, a i vutre si e suvsem normalno..sravneno sus srednostatisticheskite jilishta vuv Franctzia ili v Berlin, kudeto sushto sum jivial.
A inache kvartala e Verdun. Ustroiva me zasega, a i vsichko mi e nablizo. Da ne govorim che na Welington namerih neshta, za koito obkialiah s dni iz centara...daje bg sirene i lutenitza ima pri arabite...
Tova vse pak sa zadnite dvorove, a i vutre si e suvsem normalno..sravneno sus srednostatisticheskite jilishta vuv Franctzia ili v Berlin, kudeto sushto sum jivial.
A inache kvartala e Verdun. Ustroiva me zasega, a i vsichko mi e nablizo. Da ne govorim che na Welington namerih neshta, za koito obkialiah s dni iz centara...daje bg sirene i lutenitza ima pri arabite...