Здравейте,
Имам въпрос:От Нова скотия изтеглиха парите за кандидатурата ни за емиграция на 07.02.2010 а молбата ни е заведена с входящ номер на 07.12.2009.Означава ли че сме одобрени на първа инстанция и ако е така какво следва натам?
Благодаря Ви предврително
Плащане
- hadministratora
- Хабсурден
Re: Плащане
Не, не означава.
Това е точно каквото е: приели са плащането и са завели кандидатурата ви под някакъв номер. Дали сте "минали" ще разберете от това което ще ви пишат по обикновена или електронна поща.
Това е точно каквото е: приели са плащането и са завели кандидатурата ви под някакъв номер. Дали сте "минали" ще разберете от това което ще ви пишат по обикновена или електронна поща.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Не ми се вярва да получат нещо по електроннта поща.hadministratora написа:Не, не означава.
- hadministratora
- Хабсурден
На теория е възможноkill_u написа:Не ми се вярва да получат нещо по електроннта поща.

-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
На практика ако изтече тоя е-мейл нали се сещаш какво ще стане.hadministratora написа:На теория е възможноkill_u написа:Не ми се вярва да получат нещо по електроннта поща.
Не мога да си обясня каква им е цялата система с тази врътка до Сидни, но лично според мен не са прави дето не са оставили един е-мейл за контакт та да могат поне да получават известията за загубените писма.
Всъщност от Сидни ми отговориха по електронната поща.....kill_u написа:Не ми се вярва да получат нещо по електроннта поща.hadministratora написа:Не, не означава.
Какво следва натам, ще разбереш от това което получиш по която и да е поща. Там пише....shkata2 написа:Здравейте,
Имам въпрос:От Нова скотия изтеглиха парите за кандидатурата ни за емиграция на 07.02.2010 а молбата ни е заведена с входящ номер на 07.12.2009.Означава ли че сме одобрени на първа инстанция и ако е така какво следва натам?
Благодаря Ви предврително
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Я го дай тоя мейл.