Документи за имиграция в Канада-Квебек

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Stefano

Документи за имиграция в Канада-Квебек

Мнение от Stefano »

Здравейте,
Нови сме тук и прочетохме доста за документите които трябва да подготвим за имиграция в Квебек.По принцип мислим да ползваме помощ от едни приятели които са много добре с френския въпреки,че ние писахме до Виена и получихме положителен отговор за това че документите може и да са на английски.Знаем че трабва да представим дипломи за висше и средно,удостоверения за брак и акт за раждане-дубликати,трудови книжки и други сертификати ако имаме.
Искаме да попитаме понеже не сме сигурни-вие представяли ли сте академични справки от учебното ви заведение и трябва ли да ги прикрепим?
Благодарим предварително
Julia&Joro

Re: Документи за имиграция в Канада-Квебек

Мнение от Julia&Joro »

Здравейте,
щом имате дипломи не е необходимо да изпращате академични справки. Аз изпращах академична справка, но не ми беше готова дипломата и имах допълнително искане за нея.

Успех!
Аватар
demococcus

Мнение от demococcus »

Не сме представяли. Достатъчно беше приложението в което са изброени учебните дисциплини и броя часове.
Аватар
omara

Мнение от omara »

Ако имаш стари дипломи е добре да се извадят академични справки за покрития хорариум.
В новите има упоменато хорариума.
За д-тите към Виена по принцип не се изпращат, но може да ги поискат.
След това за интервюто задължително ще трябва да ги подготвиш, защото в писмото покана ги има като текст. Releves des notes мисля, че беше френския термин.

Освен това си мисля, че ако изпратиш документите на английски към Виена, след това на интервюто няма да ти бъде никак лесно... Но това е мое мнение!
Публикувай отговор