спорт
спорт
Здравейте! Моля ви кажете ми къде около Кот де неж има спортни зали. Интересува ме да има басейн, йога, аеробика, фитнес... В близост имаме плаца на която има само фитнес. Благодаря на всички, които ще ми отговорят! 

Всичко, с което си се сблъскал през жизнения си път, е било необходимо, за да стигнеш до тук.
Re: спорт
Има едни брошури с размер на голямо списание с програмата на всички спортни занимания и услуги в твоя квартал. Казва се Repertoire des Activites de Sports et de Loisirs (pdf вариант)или Directory of Sports and Recreation Acitivities (pdf вариант). Можеш да намериш тези "брошури" в библиотеката, сградата на Acces Montreal по квартал, ето повече инфо тук : Pour connaître les activités qui sont organisées dans notre arrondissement, procurez-vous une copie du répertoire des activités de l’arrondissement de Côte-des-Neiges—Notre-Dame-de-Grâce, disponible dans les bureaux Accès Montréal, les bibliothèques, les maisons de la culture, les installations de sports et de loisirs ainsi que les centres communautaires. (http://ville.montreal.qc.ca/portal/page ... ema=PORTAL). Издават се 1-2 годишно и ще ти свърши работа.
Може да попиташ в кварталната библиотека дали имате карти от този тип, с които ползването на улугите в дадения квартал е на по-ниски цени или безплатно. Давам инфото на френски, но всичко го има преведено и на английски.
Може да попиташ в кварталната библиотека дали имате карти от този тип, с които ползването на улугите в дадения квартал е на по-ниски цени или безплатно. Давам инфото на френски, но всичко го има преведено и на английски.
mice, благодаря ти за бързия отговор!
Всичко, с което си се сблъскал през жизнения си път, е било необходимо, за да стигнеш до тук.
ето това е място, където има доста добри условия за спорт. всеки може да си плати и да посещава различни спортове, разбира се, на по-различна цена от тази за студенти. ти си прецени дали ти изнася. условията са отлични и има какво ли не. намира се на станция Édouard-Montpetit
http://www.cepsum.umontreal.ca/
http://www.cepsum.umontreal.ca/
Ето още едно предложение от мен: Midtown Le Sporting Club SANCTUAIRE. Намира се на границата между Утрамон и Кот де Неж. Ето ви точния адрес:
6105, Аve du Boisé
Montréal, Québec, H3S 2V9
тел. (514) 737-0000
Линк за да видите какво предлагат. http://www.midtownsanctuaire.com/Pages/default.aspx
Работното им време е:
понеделник до четвъртък от 6,00 до 23,00 часа
петък от 6,00 до 21,00 часа
събота и неделя от 8,00 до 20,00 часа
Цената за това което се води Programme Santé е 156$ на месец плюс такси (без да е включен абонамента за тенис). Има еднократна такса за членство, която е към 200-220$ (покрай Коледа и след Нова година е възможно да ви направят отстъпка и да ви освободят от нея, питайте). Има опция преди договора, който се подписва за 1 година, да ви се даде пробна безплатна карта за 2 седмици за да видите какво предлага клуба. Това ще трябва да си го проверите обаче на място. При неустойка на договора, се заплаща 10% от годишната такса. Без да съм специалист или запален фитнес фен, това което ми прави впечтление в този клуб е чистотата, хигиената, богатата програма и услуги предложени на едно място, а според думите на "разбирачи" и уредите са страхотни....Доколкото се светнах, друга голяма част от посетителите там са и заради създаването на бизнес
и не само контакти 
6105, Аve du Boisé
Montréal, Québec, H3S 2V9
тел. (514) 737-0000
Линк за да видите какво предлагат. http://www.midtownsanctuaire.com/Pages/default.aspx
Работното им време е:
понеделник до четвъртък от 6,00 до 23,00 часа
петък от 6,00 до 21,00 часа
събота и неделя от 8,00 до 20,00 часа
Цената за това което се води Programme Santé е 156$ на месец плюс такси (без да е включен абонамента за тенис). Има еднократна такса за членство, която е към 200-220$ (покрай Коледа и след Нова година е възможно да ви направят отстъпка и да ви освободят от нея, питайте). Има опция преди договора, който се подписва за 1 година, да ви се даде пробна безплатна карта за 2 седмици за да видите какво предлага клуба. Това ще трябва да си го проверите обаче на място. При неустойка на договора, се заплаща 10% от годишната такса. Без да съм специалист или запален фитнес фен, това което ми прави впечтление в този клуб е чистотата, хигиената, богатата програма и услуги предложени на едно място, а според думите на "разбирачи" и уредите са страхотни....Доколкото се светнах, друга голяма част от посетителите там са и заради създаването на бизнес

за 56 $ на месец всичко търсено - в YMCA . с гугъл - повече информация .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
За този център става дума http://ymcaquebec.org/en/ , нали?
tochica, ти ходиш ли в някой от тия центрове?
tochica, ти ходиш ли в някой от тия центрове?
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
да , на peel , но има много народ вечер... 

"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
А някой да знае къде може да се тренира стрелба с лък в Монреал?
Стрелба с лък има в спортния център Claude Robillard на улица Emile Journault. Влизате в сградата, на етаж S2 (втори подземен).
Complexe Sportif Claude Robillard, Montreal, QC H2M 2E7, Canada - (514) 388-8588
Complexe Sportif Claude Robillard, Montreal, QC H2M 2E7, Canada - (514) 388-8588
много благодаря за отговораave написа:Стрелба с лък има в спортния център Claude Robillard на улица Emile Journault. Влизате в сградата, на етаж S2 (втори подземен).

А какви са цените? Има ли инструктори, часове за тренировка?
За цените - нямам идея, идете на место и се информирайте. За часовете на тренировка също незнам, но между 18 и 19.15 разкарвайки се насам-натам, докато чакам детето да се натренира, ги гледам че стрелят с лъковете.
merciave написа:За цените - нямам идея, идете на место и се информирайте. За часовете на тренировка също незнам, но между 18 и 19.15 разкарвайки се насам-натам, докато чакам детето да се натренира, ги гледам че стрелят с лъковете.

А някой да знае къде в Монреал има стрелбища?
- Lub0
- Обратна връзка:
kapitan написа:А някой да знае къде в Монреал има стрелбища?
http://www.firearmscanada.com/gun_clubs.html
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...