Интервю 02. 12. 2009

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
stedem

Интервю 02. 12. 2009

Мнение от stedem »

Здравейте, казвам се Стефан ДЕМЕРДЖИЕВ.
Досега не бях се регистрирал във Форума, но ето, че и това стана.
Аз също си бях подал документите, всичко мина нормално като процедура. Получих покана за интервю в София, на 02. 12. 2009г., 10:00ч.
Тогава се явихме, аз и моята приятелка, но бяхме върнати, защото си бях забравил оригинал на Трудовата книжка и интервюиращия не ми повярва с какво се занимавам, въпреки всичките сертификати, които му представих.
Върна ни за допълнително, за петъка, рано сутринта, когато трябваше да му донеса оригинала на Трудовата си книжка.
Така и направих. Прегледа я, зададе няколко въпроса и ни каза, че ще получим официален отговор по пощата.
Имам следната молба - преди нас на интервюто се явиха младо семейство, от София, Красно село, което също ни споделиха, че са имали неразбории с интервюиращия. Мило семейство, много ще ме извините, но съм загубил Вашите контакти (телефонния номер). Бихте ли ми го дали, за да се видим и споделим мнение ?
А също така и другото младо семейство, долетяло от Варна, специално за интервюто.
Господа, ще съм Ви много благодарен да се свържем, защото всичките ми контакти съм загубил/откраднати и сега се чувствам зле.
Единствения ми шанс да се открием е форума.
Благодаря Ви ! Очаквам Ви !
Стефан ДЕМЕРДЖИЕВ
+359 897 858 354
+359 887 243 823
musil

Re: Интервю 02. 12. 2009

Мнение от musil »

Здравейте писахме ви на личния. Ние сме долетелите :)
Публикувай отговор