Как свикнахте?
Re: Как свикнахте?
4 години "Свиквам",и то с тяхните небивалици,айде сега да не почна да ти обяснявам,като почнеш с наема и стигнеш до това да си купиш барака с мазе ,за да я даваш под наем и да не можеш да си изгониш наемателите ако спрат да ти плащат наема,мани мани да не продължавам ... 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Ми оди у пловдив майна като не можеш свикна. Нали има и обратен път.myhata II написа:4 години "Свиквам",и то с тяхните небивалици,айде сега да не почна да ти обяснявам,като почнеш с наема и стигнеш до това да си купиш барака с мазе ,за да я даваш под наем и да не можеш да си изгониш наемателите ако спрат да ти плащат наема,мани мани да не продължавам ...
Прав си ,май така ще направим майна !! 

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Муха,стой в Канада,че в България не е добре
Знам, и тук не е цвете,но все пак винаги има и по-зле
От двете злини,нека да изберем по -малката
Знам, и тук не е цвете,но все пак винаги има и по-зле

От двете злини,нека да изберем по -малката

- kikolilokiko
вместо да бъркаш на кравите ... избра овцете 

emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Смешно е то ,ама като се дойде ще се види
,тук сега се случва така,че това "който се смее последен , се смее най-добре" се обръща в полза засега на Канада 

Почакай де ,почакай да миннат година,две и тогава ще видиш резултата 

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Ти си отиди в БГ-то,изяж спестените парички,па тогава ми обади за резултата.Чак тогава ще видиш разликата между турист в БГ-то и постоянен жител.Спомените са сладко нещо,може би щото приличат малко на илюзиите.myhata II написа:Почакай де ,почакай да миннат година,две и тогава ще видиш резултата

-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Абе да не подхващам нова тема, ама ....
Колко плащате за издаването на Driver License? Тук след като минах теста и всичко ми искат 72 долара за тая глупава пласмаса. Направо паднах. Отначало помислих, че не съм разбрал правилно ама после като погледнах, се шашнах.
Колко плащате за издаването на Driver License? Тук след като минах теста и всичко ми искат 72 долара за тая глупава пласмаса. Направо паднах. Отначало помислих, че не съм разбрал правилно ама после като погледнах, се шашнах.
Толкова,толкова,и още ще даваш,там за категориите и за изпитите по кормуване...
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Свиквай. Има още доста "глупави" неща, за които ще ти искат пари.
Глупава, ама я виж къф красавец се мъдри на снимката, за тва ще да е....kill_u написа:Абе да не подхващам нова тема, ама ....

Тва е функция на провинцията, в NFLand беше къде 110, тука 20 - 30 някъде даваме, ма там имате повече социално-слаби да храните.

Embrace your climate change!
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Мухи драйвер лиценза го издават след категориите и изпита по кормуване. Днеска го взех но като си говорихме с инструктурката преди изпита тя ми спомена за 70 долара и аз помислих, че не съм чул добре. После обаче като ми дадоха талона от изпита отдолу си пише. Минал успешно с 10 наказателни точки, трябва в срок до 30 дни с тоя документ да се яви и да плати 72 долара за издаване на лиценза.myhata II написа:Толкова,толкова,и още ще даваш,там за категориите и за изпитите по кормуване...
Ако беше минал без наказателни точки, таксата щеше да е само $25.
Майтап бе Уили! Ха честито
Майтап бе Уили! Ха честито