Какъв е точния тел. номер на Канадското консулство в София?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Julllia

Какъв е точния тел. номер на Канадското консулство в София?

Мнение от Julllia »

Здравейте! Някой може ли да ми каже точния номер и адрес на Канадското консулство в София, понеже намерих 2, 3 телефонни номера и адреси в Гоогъл, но са неверни. Благодаря предварително!
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Re: Какъв е точния тел. номер на Канадското консулство в София?

Мнение от Linko »

Канадското консулство в София е затворено и не се знае до кога. Трябва да контактувате директно с посолството им в Букурещ.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Julllia

Мнение от Julllia »

Благодаря много, Линко! А можеш ли да ми кажеш какъв е точния номер, на който мога да се обадя в Букурещ, понеже миналия път когато звънях до там не бяха много полезни, а ми трябва точен списък на документите за спонсориране на съпруг, понеже на сайта на имиграционните не всичко е ясно и точно изредено.Благодаря!
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Мнение от hadministratora »

Julllia написа:...на сайта на имиграционните не всичко е ясно и точно изредено...
По този въпрос предполагам че може да се поспори. Ако все пак нещо не ти е съвсем ясно по документите/процедурите ти предлагам да пишеш по електронна поща до bucharest-immigration@international.gc.ca (според мен има по-голям шанс да получиш адекватен отговор) или да питаш тук с надеждата някой запознат да ти помогне.
ivannklv

Мнение от ivannklv »

Julllia ,имаш съобщение на "Лични".
Публикувай отговор