filipne написа:Трябва да си наистина голям късметлия за да няма такъв, особено в сегашната криза.
Че колко му е да ги пребориш месните,нали си голема работа,как може да ти се опрат некви дето нищо не разбират.
filipne написа:Трябва да си наистина голям късметлия за да няма такъв, особено в сегашната криза.
Опират се именно щото са местни Петре.petar krastev написа:filipne написа:Трябва да си наистина голям късметлия за да няма такъв, особено в сегашната криза.
Че колко му е да ги пребориш месните,нали си голема работа,как може да ти се опрат некви дето нищо не разбират.
Не се предавам лесно Петре. А какво имат местните би трябвало да ти е ясно.petar krastev написа:И като са месни какво,имат два чифта топки ли.Ако си се предал още преди да започнеш борбата и ако нямаш доверие в себе си....отговора е ясен на всички.
Ха, ами ако не ме вземат именно поради липсата на този прословут "опит", кога ще го натрупамIFF написа: Нищо няма да ти помогне,всъщност като казват канадски опит имат предвид по специалноста,за която си търсиш работа.Препоръките са плюс,но...Ама в момента наистина е спечено,както казваше един мой познат,преди ако си можел да стоиш на двата си крака и имаш две ръце,си почвал веднага работа.Ако разбираш от компютри,канадски опит не ти трябва
А я ми кажи, кой ти обеща че ще те вземат и че ще работиш по специалноста ти да го набия?aleksam написа: Ха, ами ако не ме вземат именно поради липсата на този прословут "опит", кога ще го натрупам![]()
petar krastev написа:И като са месни какво,имат два чифта топки ли.Ако си се предал още преди да започнеш борбата и ако нямаш доверие в себе си....отговора е ясен на всички.
Хехе, най вече поговорката, която си написал отдолуkill_u написа:
А я ми кажи, кой ти обеща че ще те вземат и че ще работиш по специалноста ти да го набия?
Ето това исках да чуяpetar krastev написа:И като са месни какво,имат два чифта топки ли.Ако си се предал още преди да започнеш борбата и ако нямаш доверие в себе си....отговора е ясен на всички.
Кой кораб? Mont-Blanc ли? Няма начин, той се е изпарил по времето на експлозията. За тази експлозия съм чел още на 15 години като бях.aleksam написа:kill_u написа:
А щом не са те сложили до останките от прословутия кораб в музея ви, значи и за теб важи
kill_u написа: Кой кораб? Mont-Blanc ли? Няма начин, той се е изпарил по времето на експлозията. За тази експлозия съм чел още на 15 години като бях.
Кой пък се е хвалел че е на 400 години? Халифакс е наистина доста стар град в сравнение с повечето, но чак пък на 400 години.aleksam написа:kill_u написа: Кой кораб? Mont-Blanc ли? Няма начин, той се е изпарил по времето на експлозията. За тази експлозия съм чел още на 15 години като бях.
Титаник имам в предвид. Нали останките са във вашия Maritime museum мисля се казваше. А иначе експлозията просто е подмладила Халифакс, а не както местните се хвалят че бил на "цели 400 години!"
Този международен опит, е плюс, а може и да е минус, но не е достатъчен. В областа на логистиката има доста разлики тук и ще го разбереш с времето. Просто доста от нещата се вършат по-различно и организацията е по-различна, поне от моя опит. Канадски опит на неквалифицирана работа няма да ти помогне. Мисля, че е малко вероятно да започнеш като мениджър веднага. Нормално е да почнеш от по-ниско ниво по специалността ти. Това също не е лесно и наистина трябва добре да поработиш над резюмето си (първа разлика - тук СV имат професорите, останалите се задоволяват с резюмеaleksam написа:Здравейте!
Искам само да попитам наистина толкова голямо ли е влиянието на този "канадски опит"? Защото при условие че говоря и двата им езика, имам международен опит и съм бил все мениджър на нещо си, не разбирам какво би помогнало в CVто да пише че съм работил нещо неквалифицирано /без да искам да обиждам никоя професия/. А квалификацията се губи със всеки изминат ден. Нищо против нямам да работя на по-ниска длъжност, но поне да е в квалификационната ми област. Или тези "1-2 трудни години" са задължителни?