М/у другото, изглежда че повечето западни "интелигенти" подкрепяли морално (и не само) Съветския Съюз през 80-те са намерили новата си кауза. Нови лозунги, същата стара цел.
А пък Ал Горлеоне ще изкара някой-друг милиард от цялата работа.
Промяната в климата на планетата няма нищо общо с човешката дейност, или ако има нещо общо, то е минимално. Това, което оказва влияние на климата са циклите на слънцето. В същност глобално затопляне няма, има глогално застудяване (мини ледников период). Последният такъв период е бил преди около 150-200 години (забравих точно).IRA написа:Лично аз смятам , че човечеството трябва да си понамали консумацията, че няма да остане нищо за следващите поколения. Не ми трябват научни доклади , очевидно е че климата се променя и околната среда е тотално замърсена. От това да си гасите лампите , няма да ви изсъхнат ръцете. Вярно е, че е едно голямо нищо , но все от някъде трябва да се почне.
Все ми едно Ал Гор колко ток ползва.
Сигурно и за мръсния въздух са виновни извънземните.valioiko написа:Промяната в климата на планетата няма нищо общо с човешката дейност, или ако има нещо общо, то е минимално. Това, което оказва влияние на климата са циклите на слънцето. В същност глобално затопляне няма, има глогално застудяване (мини ледников период). Последният такъв период е бил преди около 150-200 години (забравих точно).IRA написа:Лично аз смятам , че човечеството трябва да си понамали консумацията, че няма да остане нищо за следващите поколения. Не ми трябват научни доклади , очевидно е че климата се променя и околната среда е тотално замърсена. От това да си гасите лампите , няма да ви изсъхнат ръцете. Вярно е, че е едно голямо нищо , но все от някъде трябва да се почне.
Напълно съм съгласен с теб. Приканвам всички да си изключват лампите, да карат малки коли и да спрат да пазаруват. Аз не мога да си го позволя, нито го одборявам, но поощрявам идеята всички да пестите, за да могат такива като мен да живеят по охолно.IRA написа:Лично аз смятам , че човечеството трябва да си понамали консумацията, че няма да остане нищо за следващите поколения. Не ми трябват научни доклади , очевидно е че климата се променя и околната среда е тотално замърсена. От това да си гасите лампите , няма да ви изсъхнат ръцете. Вярно е, че е едно голямо нищо , но все от някъде трябва да се почне.
-Радиоактивноста всъщност е доста полезнаНякой е хакнал компютрите в Университета на Източна Калифорния – и по-точно Факултета за научно изследване – и разпространил 61 мегабайта със секретни файлове, включващи 1079 електронни писма и 72 доклада. Те издават организирането на огромно манипулиране на данни .Ето някой по-пикантни извадки от лични имейли:
Google ми върна 1,550,000 отговора за никому неизвестния "university of east anglia".radkoT написа:Цялото това "хакване" на някъв никому неизвестен уневерситет някъде в Източна Англия...
И това е неоспоримото доказателството че:ablood написа:Google ми върна 1,550,000 отговора за никому неизвестния "university of east anglia".radkoT написа:Цялото това "хакване" на някъв никому неизвестен уневерситет някъде в Източна Англия...