Кога беше товаkill_u написа:Твърдо спидито, много съм доволен от тях. За пращането на документите до букурещ и обратно ДХЛ ми искаха 245 лева. Спиди го направиха за 49.50.
Езика ти е много на място в случая. Аз затова не ща да ходя при тях, но нямам идея как да се свържа с тия от "Спиди". Имат само някакъв телефон с много нули, който не може да бъде избран от Чужденеция. А във Варна майка ми не може да се свърже с тях...emodonkov написа:DHL са най-големите кавали доставящи пратки. Пратих по тях един бебефон от Манчестър до Варна. Бебефона струваше около 30 паунда, за изпращането му платих 42£. Както и да е, зора ми беше да го доставят за максимум 2 дена, във Варна обаче го получиха на 5-тия ден. Нямам думи, писах оплакване до централата в БГ, до централата в Англия, след като не получих никакъв отговор позвъних в къстъмър сървис и учтиво им обясних за какво става въпрос, че пуснах оплакване и нямам отговор и т.н. а някаква крава с пакистански акцент ми вика - компенсация ли очаквате? Викам не, и извинение върши работа, тогава тя ми вика - ами извинявай тогава. След този случай по DHL няма да пратя дори бомба, не ги препоръчвам даже на неприятелите си. Това са мазни мързеливи и цинични копелета. Да ме прощавате за езика!
Това беше на датата когато пратихме паспортите за виза. Момент да проверя. Мммм, да според това тук съм пратил документите на 14 Септември 2009 година и съм ги получил на 25 септември 2009 от Канадското Посолство Букурещ.alexabg1 написа:Кога беше товаkill_u написа:Твърдо спидито, много съм доволен от тях. За пращането на документите до букурещ и обратно ДХЛ ми искаха 245 лева. Спиди го направиха за 49.50.??? Ако е толкоз, ще те черпя. Тука по-долу от 70 пари никой не пада
, че и трябвало за връщането да си пусна онлайн заявка, че да им кажа да ми донесат документите до Варна (става въпрос за Сити Експрес) и да си вадя някакъв клиентски номер и не знам какво си още. Когато ние идвахме насам, не помня такова нещо да е имали, но глупавия ми мозък не може да се сети коя агенция използвахме тогава
(преди 6 години). Tова ми се првеърна в по-голям проблем дори и от документи, преводи и т.н.
Нямам представа защо така се получава. Тя казва, че звъни, но никой не вдига. Ще опитаме утре отново. Благодаря ти за линкаdef34 написа:Не знам как майката ти не може да се свърже с тях, Спиди имат кол център и винаги някой вдига телефона.
Все пак ето ти линк за он-лайн заявка за куриер.Можеш да я попълниш от името на майка ти и да я пратиш.Ще я посети куриер който ще вземе пратката....
http://www.speedy.bg/onlineUnregistered ... cking=true
Лелиии, ако е тъй, то още утре ще се занесе майка до там и ще ги проводи, че вече ми се изчака чакалотоkill_u написа:Това беше на датата когато пратихме паспортите за виза. Момент да проверя. Мммм, да според това тук съм пратил документите на 14 Септември 2009 година и съм ги получил на 25 септември 2009 от Канадското Посолство Букурещ.alexabg1 написа:Кога беше товаkill_u написа:Твърдо спидито, много съм доволен от тях. За пращането на документите до букурещ и обратно ДХЛ ми искаха 245 лева. Спиди го направиха за 49.50.??? Ако е толкоз, ще те черпя. Тука по-долу от 70 пари никой не пада
, че и трябвало за връщането да си пусна онлайн заявка, че да им кажа да ми донесат документите до Варна (става въпрос за Сити Експрес) и да си вадя някакъв клиентски номер и не знам какво си още. Когато ние идвахме насам, не помня такова нещо да е имали, но глупавия ми мозък не може да се сети коя агенция използвахме тогава
(преди 6 години). Tова ми се првеърна в по-голям проблем дори и от документи, преводи и т.н.
Извади боба да поФърляме малко!..alexabg1 написа:Притеснява ме да не би да и откажат. Тя е на 64 години, пенсионерка... Да не и откажат? Някой, нещо???