Еееее, трогнахте ни с пожеланията си! Нямам думи да изразя емоцийте ,който изживяваме.
Мога да кажа,че поне за нас интервюто не беше "на шега" и подходихме доста сериозно.
Вярвам, че и за всички вас е така. Близки и познати ме успокояваха и твърдяха,че това е едва ли не проформа и всички минават. Днес се убедих,че грешат! Да, на Канада и трябват хора ,но моето мнение е ,че не ме пуснаха заради сините ми очи.
Интервюто започна точно навреме. Преводачката ни покани любезно и доста помагаше, макар че на моменти избързваше, а ние просто си подреждахме изреченията в главата.Но това, не оказа негативно влияние. Въпросите са написани вече и няма какво толкова да добавя. Държи на :работа и ТОЧНИ задължения ,без излишни приказки. Интересуваше се от обяви за работа и дали знаем какви са точните изисквания посочени в обявата. Не липсваха и комични ситуаций

, но както беше писал Добрин, на интервюто паказваш 50-60% знания и това е разбираемо. Фактор "стрес" е голяма работа
Въпросите на английски бяха: "Защо искате да напуснете България?" ,"Защо точно Квебек?" Съпруга ми не го попита нищо н аанглийски.
Не ни е питал за история и география.
Подкрепям мнението на jacky за предварителния изпит по френски. Практиката показва,че и без документ се минава,но много по-спокойно бихте се чувствали ,ако го имате. Мен накрая ме попита имам ли ДАЛФ?
Нивата ни бяха: водещ кантидат 7/7- френски, 7/8 -английски. Придружаващ 5/5 - френски , 6/6-английски
От сърце желая УСПЕХ на всички.
Нека чакащите получат скоро желаното и нека повече хора постигнат мечтаното!
Благодаря от сърце на ВСИЧКИ!!!
27.06. 2009-Документи Виена
22.10. 2009-Покана за интервю по е-mail
10.12. 2009, 09:00 ч.Интервю
15.12. 2009-Букурещ
20.01. 2010-Баркодове!
19.02. 2010-Формуляри за медицински!
08.03. 2010-ОК
29.03. 2010-Покана за визи!- по e-mail
24.04. 2010-Визи!