това че всеки предлага е нормално,защото явно сме от различни квартали,няма проблеми,накрая все 1 ще остане няма несериозни!!! всички сме сериозни
а за гребната през август най-много я обичам
Ами срещата мина наистина много добре според мен.Макар в малък камерен състав успяхме да положиме основите на една приятна групичка ентусиасти мисля .
Ще се радваме да се присъеденят още хора чийто мнение и знания биха били полезни та може да си помечтаеме заедно дори за студените Канадски дни и нощи там...Мисля че следващия уикенд или може би към края на седмицата може да си чукнеме една срещичка отново така че препер-ваийтесе за нея и за мен.....хах ах ха
Колеги, къде по-точно се намира това заведение -Симфония -и как се стига до него от гарата да кажем ? И ще се събирате ли тоя седмица там да знам...аз съм от Асеновград но нищо не ми пречи да отскоча за час-два да се запознаем,само да знам деня и часа и мястото естествено.
Футбола остана единствения легален начин да си купиш негър...
Ами от гарата тръгваш по Иван Вазов и на първия възможен светофар се озоваваш на библиотека Ивна Вазов която ти се пада от лявата ти страна.Завиваш тъкмо натам и точно след нея има улица и след нея има паркинг и там се намира кафенето до така наречените неработещи непеещи фонтани.....
Ако мислиш.че ще ти е трудно ще те взема от централна гара.