Uspial написа:Разходите за жени могат да бъдат такива при които тя пак да си е в къщи до печката и да ви диша цигарите.
Пример:
Пръстен, обици, колие, козметик, масаж, маникюр.
Успял, нещо за електрическите коли няма ли да подкараш или и те са вече за теб в миналото и сега караш на антигравитационни автомобили?
Стига с тия цигари! Цигарите са хубаво нещо! Това че не ти харесват, ай... живей си до магистралата и се чуди по-късно, аджеба защо пак си хванал рак след като не си пушил.
А, и да продължим за ресторантите - много малко хора вече ходят на ресторанти въобще навсякъде. Цените високи, храната гадна... разбира се на канадците им харесва да ядат полуготова, но другите, като мен не. Предпочитам да храната ми да има вкус а не някакви неща в стериопорна чиния и да гадая какво ям. Да си седна с чинийката с мусака, да мацна кисело(за жалост с желатин(пусти канадци!!!)) да шляпна жената по задника и да си пусна някой пиратски дръпнат филм.
Затъпяването е по-опасно от цигареният дим. Дробовете ти така или иначе ще се увредят от CO2 и имат поне малко възстановяване, а за мозъка... господ да ни е на помощ, че и в последно време затъпяването е станало по-заразно и от разсизма
... което ме навежда на мисълта ... тия от замунда не трябваше ли да го оправят проблема до сега, или ще ги чакаме да им изтече договорът с Недерландската фирма?