За цените на самолетните билети през Септември и нататък ...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
sve
Обратна връзка:

За цените на самолетните билети през Септември и нататък ...

Мнение от sve »

Привет на всички които са напред посредата или назад в процедурата :)
Много хора писаха че имат планове да летят през септември , отнчало се зачудих но в последствие разбрах че тогава започва средния сезон и цените стават малко по ниски. Затова въпреки че още нямам виза реших да резервирам превантивно ;) билети. Но ужасно се разочаровах от цените защото повечето ми познати и приятели летяха доското за 350евро! Искам да ви напиша цените които получих от агенциите и да ви помоля тези които ще летите след септември да споделите офертите които сте получили да направин една оценка и равносметка какво се е случило с цените на билетите!
Като най- ниски цени ми посочиха CSA- чешки аеролинии
CSA-08 септември - 26 октомври - 465евро + допълнителни летистни такси = !? доста над 500евро
CSA-27 октомври - 12 дек (нисък сезон) - 415 евро + такси = !?
british airway - 384евро + тахи = 507 евро
kLM - след 1 септември не се знае точно :) но около 460евро + такси = !?

Очаквам да споделите и вие информацията която сте получили да видим как да организираме патуванията си с минимални разходи ;)

Успех на всички !!

П.С. Да внеса едно уточнение става въпрос за полети София-Монреал
Последно промяна от sve на Пон Май 03, 2004 7:02 am, променено общо 1 път.
Аватар
Mariana

Мнение от Mariana »

Здравей SVE,
и ние бяхме много разочаровани от цените, които ни предложиха - такива са наистина, около 500 евро. Провери Lufthansa - ние си направихме резервация при тях, от 1 септември им падат малко цените и с летищни такси е под 500 евро - някъде около 483. За Австрийските ми казаха, че цените им същите като на немските авиолинии. С Французите също има удобна връзка - но ми предложиха 515 евро и отделно летищни такси, което си излиза доста по-скъпо. За английските - престоя е повече от 24 часа и трябва да се вади транзитна виза, което оскъпява билета. На мен за чешките ми предложиха през Ню Йорк - за там също ще трябва да се вади американска виза, което обезмисля по-евтиния билет. Така, че преценявай сам и успех!!!!
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Mariana, bili mi kazala ot kade ti predlojiha tazi tsena za Lufthansa (do monreal predpolagam?)? (na men mi iskat 585 za septemvri do Toronto)
Аватар
sve
Обратна връзка:

POLETI.com

Мнение от sve »

току що ровейки се из форума открих писания за www.poleti.com и влязох да проверя ! предполагам че е актуално !!
----------------------------------------------------------------------
Заминаващи полети (Sofia, България - Montreal, Quebec, Канада / 10 Септември, 2004)
Авиокомпания От До Полет № Вид самолет Класа Междинно кацане Заминаване Пристигане
Czech Airlines SOF PRG 855 Boeing 735 Туристическа 0 10 Септември, 8:15 9:15
British Airways P.L.C. PRG LHR 855 A320 Airbus Туристическа 0 12:40 13:45
British Airways P.L.C. LHR YUL 95 Boeing 772 Туристическа 0 17:15 10 Септември, 19:20
Тип билет: Хартиен
Базова цена за един пътник без таксите : Възрастен - 391.00 EUR
Крайната цена на билета за всички пътници с таксите е 435.00 EUR.
-----------------------------------------------------------------------------------
Таксата обслужване е 12.00 EUR на пътник, но не повече от 36.00 EUR за цялата резервация.
----------------------------------------------------------------------------------
Въпреки че е с 3 смени и това е вариант да се лети с нагличаните.
Аватар
Mariana

Мнение от Mariana »

Za Baba Pena:
Резервацията ми я направи мой колега, който по принцип прави резервациите за самолетни билети на колегите, пътуващи в командировка. Мисля, че се казваше бюро "Рила".
Тези цени са за след 01.09., за децата има прилично намаление, около 30% от стойността на билета за възрастен.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Mersi :)
bp_de

Мнение от bp_de »

za Baba pena
ot tuka deto sme winagi e po debelo-winagi.
ako namerisch pod 550 e ewtino
martmesez s lufrhansa letqx za 550 i towa e dobre spored mene.
minalata godina - ot De kam Van -na 30 august i obratno na 27 IX -platix 540 oba4e besche s Thomas Cook
tam move da namerisch nesto po ewtino - no zawisi mnogo .
http://www2.thomascook.de/tc/index.jsp
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Az shte patuvam ot Sofia, jivot i zdrave, sasede... I vaprosnata tsena e ot Sofia...
Бона

Мнение от Бона »

Ето какво ми изпратиха от poleti.com за 2+1:

poleti.com 13.4.2004 16:29
----------------------------------------------
Zdraveite,
Blagodarim Vi, che se oburnahte kum Poleti.com.

Na zapitvaneto vi za patuvane Sofia - Toronto
na 20sept i 10aug
Predlagame, kato optimalen variant sus svobodni mesta :

-- ednoposochen polet - Malev
izlita : Sofia 20sept v 16:10
prez : Budapesta
kacane : Toronto 21:20

letishtni taxi: 28 EUR
cena za vuzrasten: 379 EUR
cena za mladej (25): 275 EUR

-- ednoposochen polet - Malev
izlita : Sofia 10aug v 06:10
prez: Budapesta
kacane : Toronto 17:50

letishtni taxi: 28 EUR
cena za vuzrasten: 432 EUR
cena za mladej (25): 332 EUR

Ochakvame Vi! Uspeh Vi pojelava ekipat na poleti.com
todoto

Мнение от todoto »

Цените които Poleti.com с полет на KLM ми дават са с 6-7% по-ниски от самия офис на KLM :roll: !
При това става вапрос за полет на една и съща дата и час :D !
Аватар
sve
Обратна връзка:

CSA

Мнение от sve »

Прегледах оферти на много , много фирми и наистина на всякъде крайната цена е различна за инфо ако на някой му допада цената може да сподели полета с мен :) 400Евро крайна цена с включени летистни такси !
офертата е от "poleti.com"
дата за която най сетне си направих резервация е 13 септември
полета е с една смяна в Прага излита се 8 и нещо от София в Монреал се пристига пколо 3 часа.

За състия полет получих няколко оферти като цената представете си беше 495Евро + такси = 5.. евро !! на една от тях !

Това за сега е най евтино може да се възползвате :)
Аватар
sve
Обратна връзка:

:)

Мнение от sve »

Току що получих потвърждение на резервацията си за 13 септ. и за мое учудване цената е още по ниска !?
Крайна цена 396евро ! :)
полет: 13септ 8:15 софия - 9.15 Прага
12:35 Прага -15:00 монреал

Надявам се че няма да съм сам ;)
ако развирасе не променя плановете си да патувам по късно :)
pit

Мнение от pit »

Здравей, sve имам намерение да пътувам към Монреал през септември. Харесвами твоята резервация. От Стара Загора съм и искам да си резервирам билет за същия полет и на същата цена. Би ли ми изпратил инфо с подробности по уреждането на твоята резервация.
Аватар
sve
Обратна връзка:

пак за полета ми:)

Мнение от sve »

Ами мисля че е лесно ще ти дам емайл да им пишеш за кой полет искаш да направиш резервация те ще ти кажат точна цена
info@poleti.com

Питай за полета на 13 септември (полет FB 301)8:15 bulgaria air до Прага и после 12:35(полетOK 108) с CSA do montreal пристига 15:00

аз вече направих резервация дори крайната цена е малко по ниска :)
"Zdraveite,
potvurgdavame reservaciata na MR Svetoslav Valchanov do Montreal s tragvane na13sept.Cenata na bileta za 1putnik e 371 EUR + 25 EUR letishtni taxi.Krainata data za izdavane na bileta spored usloviata na tarifata e 6sept. Pozvoleniat bagag e 2x32 kg i 10kg ruchen.
poleti.com "

Също получих и код с който да проверя резервацията в системата AMADEUS
Заключено