Преди време (28-29 октомври)проверявах в сайта на KLM за багажа и пишеше ,че check-in багаж е 2 х 23 кг на човек.........което е ОК !!!
Днес обаче реших пак да се поровя в сайта на KLM и.......................хоп....ИЗНЕНАДА :
New baggage rules
If you travel in Economy Class between Europe (including Algeria, Morocco and Tunisia) and the United States or Canada, you may bring only 1 piece of check-in luggage, of max. 23 kg (50.5 lbs). This applies to all tickets bought per November 2009.
You can arrange for a second piece for a fee of EUR 50 when departing from Europe. When checking in online via KLM.com, you pay 20% less! All you need is a credit card. If you depart from the United States, you pay USD 50. When leaving Canada, extra baggage can only be arranged at the airport. For a second piece of luggage, you then pay CAD 50.
Т.е. от няколко дни са променили правилата и сега е разрешеният багаж е само 1 х 23 кг на човек.......ако искаш втори багаж се плаща 50 евро !!!
Мноооого кофти.....бих казал аз !!!
Поздрави,ВАНКАТА
"В мечтите си хората се надяват, в живота си - очакват... Късметлиите, казват, не влизат в сметката!"
това се отнася само за билети,издадени след 01.11... Всички,които са издадени преди това,са по-старите правила-2куфара по 23 ... преди малко се обадих да попитам,защото моят багаж е почти готов и ми стана много неприятно... хубавото е,че билетът ми е издаден през октомври успех на всички
maryS написа:това се отнася само за билети,издадени след 01.11... Всички,които са издадени преди това,са по-старите правила-2куфара по 23 ... преди малко се обадих да попитам,защото моят багаж е почти готов и ми стана много неприятно... хубавото е,че билетът ми е издаден през октомври успех на всички
Да,maryS ! Taka e !!!
Отнася се за билети от Ноември 2009...........ето тук:
vankata_vd написа:This applies to all tickets bought per November 2009.
Вие кога пътувате..............ние на 28 ноември ?!?!?
Лек път пожелавам и само хубави неща да ви се случват !!!
Поздрави,Ванката
"В мечтите си хората се надяват, в живота си - очакват... Късметлиите, казват, не влизат в сметката!"
Същата промяна важи и за другата част на компанията - Air France.
Когато купувате билети трябва да ви казват условията. Дори и с допънителното плащане за багаж, цената може да е по-ниска от друга компания, която позволява два куфара с билета.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
speedy написа:
Когато купувате билети трябва да ви казват условията. Дори и с допънителното плащане за багаж, цената може да е по-ниска от друга компания, която позволява два куфара с билета.
+1
Поздрави,ВАНКАТА