Успех и на теб!
Точно така, както и liddi ти е обяснила, ето тук на първа страница на тази тема е таблицата за интервютата ноември/декември 2009.demococcus написа:Уж съм оправно момче, а табличките не успях да открия къде са! Може ли линк?
На поканените - успех!
Получих акюзето на 28-ми, на 20ти са получили те документите, това беше инфото от UPS.Philip1747 написа:Хрупи получила си акюзето си на 20 ти нали,според мен изчакаи още малко,не че нещо но по принцип има доста хора които чакат от миналата сесия за интервю и мисля че е по вероятно да извикат тях тъи като те са чакали повечко от теб.С две думи се опитвам да ти кажа че сте подали докс прекалено скоро и наи вероятно ще ви оставят за другата сесия.Но ако желаеш изпрати едно писмо лиза то лошо няма
те са от миналата година през лятото върнати за език. И сега май са подали на ново с дипломи за езика и така.bttm написа:mitteto, може ли да обясни как са взели сертификат без интервю (видях го в таблицата).
Отговорът е ясен. Щом не желаете да се явите на интервю във Виена, им пишете, че отказвате да се явите там, защото предпочитате да се явите в България и това е. Ще ви извикат за някоя от следващите сесии. Това по никакъв начин няма да се отрази на кандидатурата ви, защото всички български граждани и постоянно пребиваващи в България имат право да се явят на територията на страната, щом там се провеждат интервюта.pollita написа:В еуфорията си,че съм получила писмо за интервю не забелязах ,че те са ми изпратили покана като прикачен файл,НО поканата е за Виена.Канят ни на интервю на 1.12.2009 ВЪВ ВИЕНА.Не знам какво да правим,давайте съвети,каква причина можем да измислим за отказ евентуално.Късметлии сте,че сте на интервю в България