Ima li rabota za zeni v Monreal i kakva

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
luben_h

Ima li rabota za zeni v Monreal i kakva

Мнение от luben_h »

Trudno li e v na4aloto da se nameri rabota s minimum znania po frenski
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Pri rusncite ima rabota i ne ti triabva frenski.Az ne sum rabotila pri tiax ama sum 4uvala 4e vzimat geni da shiat drexi.
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Жена да си в Монреал, това е града с най-много женски движения на глава от населението. Такива фокуси можеп да правиш ако си жена имигрантка тук че чак да ти се изправи косата и всичко това на гърба на мъжете, може би затова тук има толкова обратни.
п.с. щастливци сме ние които си взехме благоверните от Бг
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Я кажи какви фокуси можеш да правиш.Щото аз пропускам нещо.:P

Аз досега съм забелязала само 4е не гледат с добро око на жени инженери.Само на думи са силни.Наскоро даже имаше някаква статистика 4е в заплатата на мъж и жена на една и съща позиция има 30% разлика в полза на мъжа. :P
Даже на интервю могат да те попитат женена ли си и имаш ли деца,по принцип не е редно ама го правят.Е трябва да се признае 4е обикновенно тия въпроси идват от устата на 4ужденци(араби,какво да правиш много са тука) а не на канадци.
Аз не се оплаквам ама ме изненадват понякога.
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Ок казах ти че има възможности много и всичките са сметката на мъжете, а за парите да така е за квалифицирана и държавна работа има 20% почти разлика в заплатите не повече то и затова наемат повече жени
Заключено