Ние ще ходим на интервю на 09.12 от 14.30 ч.
Поканата е изпратена на 2.10 от Виена, дошла е на 05.10 в България и на 6.10 в нашата пощенска кутия

Аз съм с диплома от последните 5 години и съм с професия от търсените, но пак нямам все още покана. Така че смятам че не си правdesiR написа:Хора, предварително се извинявам, ако на някой му се стори, че не разсъждавам смислено... но, думата ми е за новата процедура, поканите и т.н.
1. Нали тази нова процедура уж ще е в сила от 14 октомври... Защо тогава, точките ще се определят по нея СЛЕД тази дата, а поканите идват ВЕЧЕ по новите правила - т.е. с предимство са кандидати от новия списък с професии?
2. Ако приемем, че вече ще се канят с предимство кандидати с търсени професии, то другите до кога ще чакат реда си? Има ли някъде упоменато подобно разяснение? На практика, така става невалидно това, че "можеш да бъдеш поканен до 6 м. от акюзето"?! Ами ако не ти дойде реда и след 1 година...
Сигурно всичко е много по-просто, отколкото аз (не) го виждам в момента и ми е ясно, че логиката е една - тази на Виена! И все пак, би било добре, колегите, които имат покани и са изпратили докс в последните месеци, да споделят, ако желаят разбира се, дали дипломите им са от последните 5 г. и дали са в прословутия нов списък с професии... поне мъчничко да се ориентираме какво ни чака... БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!